x
Hij draagt ​​zijn diploma rechten…
De kerstman brengt hem houtskool, maar hij is toch blij: Oudere vrouw voelt zich eenzaam en belt het nummer van de politie: “Ik wil gewoon even praten”

Hij draagt ​​zijn diploma rechten op aan zijn vader, een straatverkoper die zijn studies betaalde (+ VIDEO)

01 Januari 2022 • Door Janine
1.663
Advertisement

Het behalen van een universitair diploma is altijd een geweldig doel om te bereiken, het resultaat van consequent werk en studie. Een mooi resultaat dat in veel gevallen ook wordt bereikt dankzij de steun van de ouders, - financiële, maar ook psychologische steun! Alexis Castillo, een jonge Colombiaan, wilde zijn rechtenstudie opdragen aan zijn vader, een straatverkoper die, ondanks zijn bescheiden baan, hem altijd zo goed mogelijk hielp bij zijn studie. Er is waarschijnlijk geen beter cadeau voor een ouder dan om zo'n mooie en belangrijke mijlpaal aan hen opgedragen te zien krijgen. Alexis deed het door zijn vader op het werk te gaan opzoeken: hij omhelsde hem en bedankte hem publiekelijk!


Alexis' vader werkt als straatverkoper op de markt, waar hij zijn kraampje met zonnebrillen en brillen heeft. Zijn zoon verscheen bij zijn kraam in een pak met stropdas, met het perkament als bewijs van zijn diploma in zijn hand. De twee omhelsden elkaar van geluk: "Ik kwam naar de markt omdat de eerste knuffel die ik wilde krijgen na het behalen van dit diploma die van mijn vader is", schreef Alexis in het onderschrift van een video die hij op zijn Twitter-account plaatste.

Alexis toont trots zijn titel aan zijn vader, die erg blij voor hem is. "Dit is het werk van mijn vader en waar ik ben opgegroeid. Mijn vader heeft veel geld betaald om me rechten te laten studeren. Daarom ben ik erg trots om met hem op de foto te gaan en hem te vertellen dat deze titel van hem is", zegt Alexis. 

Hieronder de video van de ontroerende scène:

De vader was zichtbaar ontroerd en aan het einde van de video kun je hem een paar tranen zien drogen met de rug van zijn hand. Voor je kind zou je alles doen en deze vader bewees het door veel offers te brengen. Aan de andere kant is de enige uitweg uit armoede een goede opleiding en de vader van Alexis weet dat heel goed.

We wensen Alexis en zijn vader het allerbeste! Complimenten!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt