Ze adopteert een puppy zonder te weten dat hij een van de grootste honden ter wereld zal worden

Janine image
door Janine

30 December 2021

Ze adopteert een puppy zonder te weten dat hij een van de grootste honden ter wereld zal worden
Advertisement

Als je een hond adopteert, is dat omdat je een extra vriend wilt hebben om je leven mee te delen, een loyale en trouwe metgezel die ons volgt waar we ook gaan, en dan wordt er zeker geen aandacht besteed aan de stamboom van het dier. Ook omdat het vaak honden zijn die geadopteerd zijn uit kennels, asielen of zelfs van de straat. De enige gedachte van de eigenaar moet gaan over de ruimtes in het huis die hij het dier kan bieden en zich afvragen of de hond gelukkig kan zijn. Claudia Carter had aan alles gedacht, maar ze had niet gedacht dat de pup die ze adopteerde zo groot zou worden als een pony!

via TikTok / bruhpuppy

Ze adopteert een puppy zonder te weten dat hij een van de grootste honden ter wereld zal worden - 1

Claudia woonde in een appartement en had zich voorgesteld een kleine hond te adopteren en kon zich niet voorstellen dat de puppy in plaats daarvan zou veranderen in een van de grootste honden ter wereld. De pup in kwestie is in feite een Irish Wolfhound, oftewel een Ierse wolfshond, een hondenras dat buitengewone afmetingen bereikt; bedenk dat een volwassen reu een gewicht van ongeveer 54 kg kan bereiken! Voor zo'n grote hond moet je meer dan voldoende ruimte kunnen bieden.

Advertisement
Ze adopteert een puppy zonder te weten dat hij een van de grootste honden ter wereld zal worden - 2

Claudia en haar familie wonen in Yorkshire, in Engeland, en binnen 8 maanden woog hun pup 65 kg! De dierenarts waarschuwde de familie dat de hond zou blijven groeien en dat hij waarschijnlijk rond de tachtig kilo zou wegen: bijna een record!

De hond heet Arlo en hij heeft een eigen TikTok-pagina. Hier deelt zijn baasje zijn groeiproces en alle grappige scènes waarmee hij haar familie elke dag verblijdt. Naast Arlo zijn er nog twee andere kleinere honden in huis, Dwergschnauzers.

Ze adopteert een puppy zonder te weten dat hij een van de grootste honden ter wereld zal worden - 3

Gelukkig besloot de familie om Arlo te houden, ongeacht zijn grootte, hoewel het huis, hoewel groot, niet groot genoeg is voor een hond van die grootte. De liefde voor Arlo is echter enorm en de grote hond toont zijn liefde voor hen elke dag op zijn eigen manier. Zoals je op de foto's kunt zien, is Arlo echt een vriendelijke reus die niet eens beseft hoe groot hij is in vergelijking met zijn baasje, zozeer zelfs dat hij constant op schoot probeert te zitten, net zoals hij deed toen hij nog een pup was!

Ze adopteert een puppy zonder te weten dat hij een van de grootste honden ter wereld zal worden - 4

Arlo is echt schattig en we raden je aan zijn TikTok-account in de gaten te houden, zodat je geen updates mist.

Heb jij honden thuis? Zo ja, hoe bevalt het? Schrijf het ons in de reacties!

Advertisement