Een moeder toont trots haar huis met een tinnen dak: "Het is niet perfect, maar het is tenminste van mij" - BekijkDezeVideo.nl
x
Een moeder toont trots haar huis met…
Ze geeft haar schoonmoeder een valse kopie van haar huissleutels en ontmaskert zo haar opdringerigheid: dit zorgt voor ophef

Een moeder toont trots haar huis met een tinnen dak: "Het is niet perfect, maar het is tenminste van mij"

03 Januari 2022 • Door Janine
1.914
Advertisement

Een huis kopen is een belangrijk doel, niet gemakkelijk te bereiken en daarom moet het goed gevierd worden. Jongeren van tegenwoordig vinden het steeds moeilijker om een ​​eigen huis te kopen, een voorrecht van “volwassenen” dat langzaamaan onbereikbaar wordt, zelfs voor degenen met een vaste baan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Laura Miraflores, een Mexicaanse vrouw van boven de 50, de vreugde op het web wilde delen dat ze erin geslaagd was een huis te vinden. Het maakt niet uit of het huis in kwestie absoluut onaf is en een tinnen dak heeft: "Vandaag kan ik met trots zeggen dat het huis van mij is", zei Laura.

Laura Miraflores heeft video's van haar nieuwe huis op TikTok gepost omdat ze enorm trots is dat ze het eindelijk als haar eigen huis kan beschouwen. Welnu, na veel opofferingen slaagde de vrouw erin haar eigen plek te hebben waar ze gelukkig kan leven met haar man. Het maakt Laura niet uit of het huis nog niet af is, of er zichtbare stenen zijn of dat het dak nog van plaatstaal is, want het gaat erom dat alle benodigdheden op de juiste plek staan. Er zal ongetwijfeld tijd zijn om het interieur te verbeteren, maar voorlopig is Laura al behoorlijk tevreden. Met haar video's wil Laura laten zien dat er geen "lelijke huizen" zijn en dat hoe bescheiden ze ook lijken, het nog steeds onze huizen zijn en dat is de enige reden waarom we er blij mee moeten zijn.

"Zoals je kunt zien, bestaat er niet zoiets als een lelijk huis. Dit is nog maar het begin. Het is allemaal gemaakt van laminaat, maar het maakt me niet uit, want het is van mij", zegt Laura in de video. Het is misschien niet perfect, dat is waar, maar de essentiële dingen ontbreken niet: een badkamer, een keuken met zithoek en slaapkamers voor haar en haar kinderen. Er ontbreekt niets, behalve de afwerking waarvan we hopen dat het snel zal arriveren. Verder benadrukt Laura het belang van reinheid: armoede is zeker niet synoniem met vuil! Ondanks dat Laura geen tegels op de vloer of een verfijnd parket heeft, vindt Laura schoonmaken en dweilen erg belangrijk, alsook het afstoffen van meubels.

Advertisement

We zijn erg blij dat Laura eindelijk haar droom heeft verwezenlijkt.

Op welke leeftijd is het jou gelukt om je ​​eigen woning te hebben? Schrijf het ons in de reacties!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt