Een onbekende vrouw betaalt $200 aan boodschappen aan een moeder die haar portemonnee is vergeten

Janine

03 Januari 2022

Een onbekende vrouw betaalt $200 aan boodschappen aan een moeder die haar portemonnee is vergeten
Advertisement

Het hebben van kleine kinderen, hoewel het een zegen is, kan ook vermoeiend zijn, vooral als je hun welzijn en zorg moet combineren met de rest van het leven: naar je werk gaan, boodschappen doen, het huis schoonmaken, enz. Uiteraard is het niet onmogelijk om dit alles te combineren, integendeel - alle ouders hebben met deze levensstijl te maken, vooral in het begin. In een algemene stressvolle toestand is het daarom gemakkelijk om met je hoofd in de wolken te zijn en zelfs de belangrijkste dingen te vergeten.

Danielle Vinson stond met haar jongste zoon en een kar vol boodschappen aan de kassa van de supermarkt; de jonge moeder voelde zich hevig in verlegenheid gebracht toen ze op het moment van betalen besefte dat ze haar portemonnee niet bij zich had. Gelukkig stond achter haar, in de rij, een vrouw met een groot hart.

via Instagram / ruggedlotus

Advertisement

Als je in de rij staat bij de kassa van de supermarkt ben je, op het punt van betalen, al gestrest genoeg, vooral als je alleen bent: elk gekocht product inpakken en proberen dat snel te doen om niet iedereen in de rij te laten wachten en natuurlijk, snel betalen. Stel je voor dat je je tijdens dit haastige proces realiseert dat je je portemonnee bent vergeten! Danielle was wanhopig toen ze op dat moment deze vervelende ontdekking deed, ook omdat ze een kar vol met boodschappen had, en ze probeerde meteen contact op te nemen met haar man, om haar portemonnee snel te laten bezorgen. Voordat ze het telefoongesprek zelfs maar kon beëindigen, zei de onbekende die achter haar stond, dat ze zich geen zorgen hoefde te maken en alles kon nemen wat ze wilde kopen - zij zou voor alles zorgen. Danielle schudde haar hoofd en antwoordde dat het bedrag te hoog zou zijn en dat ze het in geen geval niet kon accepteren; de onbekende drong echter met nog meer vastberadenheid aan en vertelde Danielle dat dit iets was dat ze met haar hart deed, ook met het oog op de naderende kerstdagen.

En zo betaalde een volslagen vreemde maar liefst $178,86 voor haar boodschappen!

Danielle bedankte haar en vroeg om een ​​adres zodat ze het geld kon teruggeven, maar de vrouw weigerde. Dat geld was een "geschenk" en Kerstmis naderde, is er een betere gelegenheid om een ​​goede daad te doen?

Daniëlle huilde van geluk: ze was nog nooit zo'n vrijgevig persoon tegengekomen! "Dit zijn de dingen die je weleens leest, je kunt je niet voorstellen dat ze deel kunnen uitmaken van JOUW leven", zei de jonge moeder. "De wereld is zo gek en donker, het is belangrijk om aanwezig te zijn in je gemeenschap en vriendelijkheid te verspreiden... een klein gebaar kan bergen verzetten in iemands leven", beweerde Danielle en we kunnen het alleen maar met haar eens zijn.

Advertisement