Hij wil haar haar laten knippen zonder een afspraak te maken en laat een fooi achter van in totaal $5.800 - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij wil haar haar laten knippen zonder…
Moeder bekritiseerd vanwege haar tatoeages: “De andere ouders steken over om mij niet tegen te komen” Hij laat haar niet in de taxi stappen omdat hij te moe is: de klant biedt aan om in zijn plaats te rijden

Hij wil haar haar laten knippen zonder een afspraak te maken en laat een fooi achter van in totaal $5.800

04 Januari 2022 • Door Janine
4.032
Advertisement

De crisis als gevolg van de Covid-19-pandemie heeft veel plaatselijke bedrijven en winkels getroffen, waarvan vele voor altijd zijn gesloten. Wanneer een winkel genoodzaakt wordt de deuren te sluiten, betekent dit dat de medewerkers die maand en alle daaropvolgende maanden plotseling zonder salaris komen te zitten: een echte ramp voor veel gezinnen. Onder de meest getroffen bedrijven kunnen kappers en schoonheidsspecialisten zichzelf gemakkelijk op de eerste plaatsen van deze trieste ranglijst positioneren en daarom vertelt het verhaal dat we je vandaag vertellen hoe vrijgevig sommige mensen kunnen zijn.

Ilisia Novotny is een kapster die werkt bij Floyd's "99 Barbershop" in Denver (VS) en ze had het genoegen haar werk te beëindigen door het haar te knippen van een onbekende die snel moest worden geknipt. De man gaf haar een fooi van $2500 dollar voordat hij vertrok!

Sometimes it's those touch-ups around your ears & the back of your neck that are so important in really making you feel like yourself again. 😍 Ready to make your reservation? Book at floyds99.com.

Pubblicato da Floyd's 99 Barbershop su Lunedì 25 gennaio 2021

Ilisia Novotny had slechts 15 minuten vrije tijd voordat ze klaar was met haar werk, en ze weigerde zeker niet om het haar te knippen van een nieuwe klant die haast had, maar geen afspraak had gemaakt. Ze liet hem plaats nemen en vervulde zijn wens voor een totaalbedrag van slechts $27. Tijdens het knippen praatten de twee een beetje over de situatie, ook met betrekking tot de pandemie, en de stylist verborg haar ongemak bij het zien van de toekomst niet. Sterker nog, er zijn veel onzekerheden en de vrouw was er niet zeker van dat de zaak nog lang open zou blijven. Wie zou dan voor haar gezin zorgen? Ze is een alleenstaande moeder, wie zou de rekeningen betalen? Een vraag, deze laatste, die zelfs haar zoon haar stelde. Aan het einde van het knippen gaf de man de kapster een fooi die in theorie maar een paar dollar had moeten zijn. De man daarentegen bood haar 2.500 dollar aan en om er zeker van te zijn dat ze het begreep wilde hij benadrukken: "Ik vergis me niet, het is jouw fooi."

"For him to come back and give out such generous tips to all my colleagues really just left me speechless," Novotny said. "I can't even tell you how much this means to us all." via Good Morning America

Pubblicato da Floyd's 99 Barbershop su Giovedì 14 maggio 2020

De mooie verrassing eindigde daar echter niet, want de anonieme klant schonk ook extra geld aan al het winkelpersoneel: $500 voor de receptioniste, $1000 voor de algemeen directeur en $100 voor elk van de 18 mensen die in de winkel werken. Een onverwacht cadeau, maar wel een die zeker op het juiste moment kwam. Novotny en al het personeel waren dolgelukkig: eindelijk, na dagen van instabiliteit, had een onbekende hen een kleine en zeer belangrijke zekerheid gegeven!

Het gebaar van deze gulle klant herinnert ons eraan dat het altijd goed is om anderen te helpen als je de kans hebt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt