Een gezin laat vuile luiers achter op de tafel van het restaurant: de uitbarsting van de ober - BekijkDezeVideo.nl
x
Een gezin laat vuile luiers achter op…
Ze scheid haar betaalrekening van die van haar man:

Een gezin laat vuile luiers achter op de tafel van het restaurant: de uitbarsting van de ober

12 Januari 2022 • Door Janine
4.114
Advertisement

In ons dagelijks leven gebeurt het dat we getuige zijn van heel verschillende situaties. Velen zijn positief en leuk, terwijl andere vrij uniek zijn.

Vaak kunnen we onze ogen niet eens geloven. Wanneer we worden geconfronteerd met acties die we ons nooit hadden kunnen voorstellen, en op de een of andere manier twijfelachtig gedrag dat werkelijkheid wordt, vraag je je af waarom sommige mensen er niet in slagen hun eigen onzorgvuldigheid te beperken. Het verhaal dat we je gaan vertellen is daar een triest voorbeeld van.


De hoofdpersoon van het verhaal heeft zijn ervaring gepubliceerd op de Twitter-pagina @SoyCamarero. Zoals met veel andere medewerkers, deelde ook hij een foto op het web als bewijs van de onbeschoftheid van mensen.

"Alsjeblieft, als je jonge kinderen hebt, doe het dan niet" is de opmerking van de medewerker van het restaurant bij de puinhoop van vuile luiers die op de tafel was achtergelaten, waar net een gezin had gegeten.

Talloze opmerkingen van gebruikers die de kant van de ondernemer kozen. Volgens hen was het gebaar van de klanten een nalatigheid jegens de ober. Denken dat mensen aan elk soort gedrag kunnen worden onderworpen alleen omdat ze medewerkers zijn, is absoluut niet eerlijk en getuigt van een sterk gebrek aan respect. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de luiers van de baby's werden verschoond en op een tafel werden achtergelaten waar mensen aan eten.

Wat als iemand zoiets had gedaan voordat zij in het restaurant aankwamen? Had dit gezin aan een tafel willen zitten waar andere mensen afval hadden achtergelaten? In sommige gevallen is het gepast om na te denken en er rekening mee te houden dat je niet altijd het recht hebt om te doen wat je wilt.

Verschillende mensen die de uitbarsting van de ober op Twitter hebben gelezen en er commentaar op hebben gegeven, hebben opgemerkt dat het hebben van kinderen ons soms, maar niet altijd, het gevoel geeft vrij te zijn om te doen wat we willen, ongeacht de gevoeligheid van anderen. We kunnen ons heel goed voorstellen dat het werken in contact met het publiek wat ingewikkeld kan zijn. Natuurlijk bevinden we ons in veel omstandigheden tegenover hartelijke en beleefde mensen, maar in andere heerst helaas de onbeschoftheid.

De Twitter-pagina @SoyCamarero wil de ervaringen verzamelen van degenen die, zoals de hoofdpersoon van ons verhaal, in restaurants, bars en dergelijke werken, ook om het bewustzijn te vergroten van wat er in deze contexten gebeurt. Het is namelijk belangrijk om mensen duidelijk te maken dat elke werknemer onaangename momenten kan meemaken en dat hij als klant en gebruiker ook aan hun welzijn moet denken.

Heb jij jezelf ooit in een vergelijkbare situatie bevonden? Ben je het eens met de verontwaardiging van de ober of niet?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt