Ze komt 5 uur te laat om het kind van een feestje op te halen: het kind wordt niet meer uitgenodigd - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze komt 5 uur te laat om het kind van…
Een hond op de snelweg leidt de politie naar de plaats van een ongeval en redt haar baasje Ze bedekt de deurknoppen van het huis met glitters zodat haar schoonmoeder niet overal haar neus in steekt

Ze komt 5 uur te laat om het kind van een feestje op te halen: het kind wordt niet meer uitgenodigd

10 Januari 2022 • Door Janine
9.021
Advertisement

Hoewel kinderen vrienden maken op school, lukt het ouders niet altijd om op goede voet met de elkaar te blijven. Een moeder vertelde over haar ervaring in de omgang met een andere moeder, ter gelegenheid van het verjaardagsfeestje van haar zoon. De vrouw organiseerde een klein feestje, inclusief pyjama party, voor de verjaardag van haar zoon, die 10 jaar werd. Maar deze keer vermeed de moeder het uitnodigen van een kind, James, vanwege het wangedrag van diens moeder. De vrouw legde de onaangename episode uit die zich voordeed op een vorig feestje van haar zoon.

Samengevat, zouden de uitgenodigde kinderen de volgende dag om 11.00 uur terug naar huis gaan, maar James' moeder kwam pas laat in de middag opdagen om haar zoon op te halen.

via: Reddit

De moeder gaf aan dat, hoewel James een goed opgevoed kind is, de moeder daarentegen haar goede manieren lijkt te zijn vergeten. Op twee georganiseerde feestjes was James steeds het kind dat als laatste naar huis ging.

Voor de achtste verjaardag van haar zoon had de vrouw alle ouders van de aanwezige kinderen verteld dat ze de volgende dag hun kinderen om elf uur 's ochtends moesten ophalen. Alle ouders kwamen op tijd om hun kinderen mee naar huis te nemen - behalve de moeder van James. Om 11.30 uur stuurde de moeder van de jarige een bericht naar de moeder van James, met de vraag waar ze was en kreeg als antwoord: "Ik ben onderweg."

Geen probleem, behalve dat er om 12:30 nog niemand was gekomen om James op te halen.

De moeder van de jarige had aan de ouders aangegeven stipt op tijd te zijn, ook omdat de familie van de jarige andere verplichtingen had voor de dag na het feest. Omdat dit de eigenlijke dag van de verjaardag van de zoon was, moesten ze lunchen bij zijn grootouders van vaderskant. Om 14.00 uur was James' moeder er nog steeds niet, ondanks alle berichten die de vrouw haar stuurde. Op dat moment deed de moeder een laatste poging en met een bericht liet ze de vrouw weten dat, als ze niet onmiddellijk haar zoon zou komen halen, ze de politie zou bellen voor het achterlaten van een minderjarige. Na een kwartier klopte James' moeder op haar deur. Deze episode is zeer illustratief voor het gedrag dat James' moeder verschillende keren herhaalde; daarom was James helaas niet uitgenodigd op het laatste verjaardagsfeestje van haar zoon.

James' moeder was erg boos toen ze hoorde dat haar zoon niet was uitgenodigd, maar de andere vrouw antwoordde eerlijk en vertelde haar dat ze haar zoon altijd heel laat op kwam halen. De moeder van de jongen vatte het niet goed op en besloot de andere moeder te beledigen en te blokkeren.

Wat vind jij? Wanneer je een afspraak hebt, moet je proberen de tijden te respecteren...

Tags: KinderenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt