Hij gaat chocolademelk kopen voor zijn kinderen en wint $1 miljoen in de loterij - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij gaat chocolademelk kopen voor zijn…
Echtpaar zet 14 kinderen op de wereld en elk van hen doet het huishouden, zelfs op feestdagen Deze drielingzussen delen alles in het leven: “We willen ook met dezelfde man trouwen”

Hij gaat chocolademelk kopen voor zijn kinderen en wint $1 miljoen in de loterij

11 Januari 2022 • Door Janine
759
Advertisement

In het leven is veel geluk nodig, en het moet gezegd worden dat dat laatste niet bepaald aan de orde van de dag is. Geluk is soms zo vluchtig en onverwacht, dat als het gebeurt, het ons aanvankelijk altijd met stomheid geslagen laat, dan verrast en uiteindelijk stralend van vreugde. Denk maar aan al die mensen die in het verleden, maar ook in het heden, uit verveling besluiten om een ​​lot te kopen of hun geluk te beproeven, om er vervolgens achter te komen dat ze een onverwacht fortuin hebben gewonnen...

via: Fox 13

Dit is het buitengewone verhaal van Dennis Willoughby, een vader van een gezin die in North Chesterfield, in de deelstaat Virginia, VS, woont; op een ochtend eind 2021, op oudejaarsdag, ging de man naar de supermarkt vlakbij zijn huis, niet omdat hij boodschappen moest doen, maar omdat hij moest toegeven aan de grillen van zijn kinderen; de kleintjes hielden niet op met zeuren omdat ze koste wat kost chocolademelk wilden, en dus ging Dennis naar de supermarkt om wat pakken te kopen.

Toen hij naar de kassa van de supermarkt ging, zag hij dat er loten werden verkocht; de gelukkige winnaar zou een maximale jackpot van $1 miljoen hebben gewonnen, een enorm bedrag en een droom die zou uitkomen voor iedereen die het gelukslot met de winnende nummers in handen zou hebben. Om het lot te tarten kocht Dennis een van die loten, om er vervolgens achter te komen dat hij het lot van $1 miljoen in handen had: hij had gewonnen!

Dennis kon het niet geloven, dus vroeg hij de caissière van de supermarkt wat hij moest doen om dat grote bedrag op te nemen, en ze legde uit dat hij de miljoen dollar in 30 handige maandelijkse termijnen kon incasseren of dat hij het meteen kon opnemen inclusief belasting; op deze tweede manier zou hij het mooie bedrag van 640 duizend dollar rechtstreeks mee naar huis hebben gebracht!

Dennis koos voor het laatste, dus kwam hij thuis met pakken chocolademelk voor zijn kinderen en een recordbrekende buit; wie weet wat er zou zijn gebeurd als deze Amerikaanse vader die ochtend niet had toegegeven aan de grillen van zijn kinderen!

Een ongelooflijk verhaal dat ons eens te meer laat zien hoe geluk en toeval soms iemands leven in een mum van tijd kunnen veranderen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt