Hij gaat elke dag naar de winkel om een ​​bijzondere gitaar uit te proberen: een onbekende geeft hem cadeau (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij gaat elke dag naar de winkel om…
Ze plaatst een foto van een caissière die haar baby vasthoudt om andere moeders te motiveren, maar zorgt voor ophef Ze behandelt de restauranteigenaar slecht door te denken dat hij een ober was: ze moet $4000 betalen

Hij gaat elke dag naar de winkel om een ​​bijzondere gitaar uit te proberen: een onbekende geeft hem cadeau (+ VIDEO)

19 Januari 2022 • Door Janine
3.430
Advertisement

Veel tieners benaderen rock- en metalmuziek met het doel hun muzikale idolen te imiteren. Vaak beginnen ze het meest gebruikte snaarinstrument aller tijden te bespelen: de gitaar. Iedereen zou graag de nieuwe Jimi Hendrix willen worden, ook al heeft de jonge Fallon, om eerlijk te zijn, een andere mythe waar hij zich op inspireert: Dimebag Darrell, de Amerikaanse heavy metal gitarist die bij Pantera speelde tot de dag dat hij stierf (Darrell werd vermoord door een van zijn fans tijdens een concert). De jonge Fallon ging vaak naar een muziekwinkel in zijn geboorteplaats om hetzelfde gitaarmodel te spelen als de overleden metal gitarist, totdat hij op een dag een mooie verrassing ontving.

Fallon is een jonge aspirant-metal gitarist die lijdt aan een zeldzaam genetisch syndroom, het Williams-Beuren-syndroom, een aandoening die gepaard gaat met gezichtsafwijkingen, een verstandelijke beperking, een uitgesproken socialiteit en een uitbundig karakter. Allemaal kenmerken die we terugvinden bij de jonge Fallon, die urenlang alle riffs van zijn idool zou spelen. Op 31 december 2021 publiceerde de muziekinstrumentenwinkel waar Fallon vaak zijn favoriete gitaar ging bewonderen en “uitproberen", een ontroerende post over de jonge gitarist op Facebook.

Iedereen in de winkel wist dat het Fallon's droom was om die gitaar te bezitten: "Acht maanden geleden, toen Fallon in de winkel speelde, merkte een andere klant de jongen op. Deze klant was zo ontroerd dat hij kort daarna naar de winkel terugkeerde en hij vroeg ons om de gitaar anoniem aan Fallon te geven de volgende keer dat we hem zagen." Een volslagen vreemde besloot dus de gitaar voor de jonge Fallon te kopen en anoniem aan hem te geven.

Het probleem is dat Fallon de dagen daarop niet meer zo vaak verscheen als voorheen, totdat hij op een dag met zijn moeder terugkeerde naar de winkel. Het bleek dat het gezin naar Texas was verhuisd en die dag maakten ze gebruik van hun terugkeer om een ​​bezoek te brengen aan de winkel. Eindelijk slaagden de winkeliers erin hem de gitaar te overhandigen en zagen hem exploderen van vreugde.

Advertisement

A video from the last post. Please read the story. Congrats Fallon!

Pubblicato da J.B. Hart Music Co., Inc. su Giovedì 30 dicembre 2021

Zijn moeder barstte in tranen uit bij dit ongelooflijke gebaar van een onbekende. Zowel van de foto's als van de video kun je het geluk van Fallon duidelijk waarnemen en dit is ongetwijfeld het beste cadeau.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt