Bank sluit zijn huis af, hij besluit het te slopen en de sleutels te overhandigen aan de directeur - BekijkDezeVideo.nl
x
Bank sluit zijn huis af, hij besluit…
Pitbull Hij is 24, zij 61: samen willen ze een kind krijgen via draagmoederschap

Bank sluit zijn huis af, hij besluit het te slopen en de sleutels te overhandigen aan de directeur

18 Januari 2022 • Door Janine
10.376
Advertisement

Degenen die de hypotheek voor hun huis betalen, weten heel goed dat het soms helemaal niet gemakkelijk is om het te behouden om het niet te riskeren het te verliezen. Tegenwoordig, gekenmerkt door een zeer zwarte economische crisis die niemand, van welke sociale klasse dan ook, heeft gespaard en niet spaart, is het geen eenvoudige taak om alle noodzakelijke uitgaven te betalen om een dak te hebben waaronder je kunt eten of slapen met je gezin. Iets wat een Bulgaarse man heel goed weet, die met zijn daad van "wraak" praktisch de wereld rond is gegaan…

via: Mercati24

Dit absurde verhaal speelde zich een paar jaar geleden af ​​in Lovech, in Bulgarije; in dit Oost-Europese land had een man enorme moeite om de hypotheeklasten op zijn huis te kunnen betalen; hij ging met de directeur van de bank praten, bij wie hij helaas al een tijdje in de schulden zat, en probeerde het hoofd van de financiële instelling ervan te overtuigen om hem extra tijd te geven om deze schuld af te kunnen betalen, maar de directeur was onvermurwbaar: hij en zijn gezin moesten binnen een week het huis uit en de sleutels overhandigen aan de nieuwe eigenaar.

De Bulgaarse vader was wanhopig, hij wist niet wat hij moest doen, totdat hij een idee kreeg: de grond waarop hun huis was gebouwd maakte geen deel uit van de te betalen hypotheek, dus besloot hij het hele gebouw te slopen en de sleutels van het huis te overhandigen aan de rechtmatige eigenaar, namelijk de bank, waarvan het hoofdkantoor echter in Teteven, in het noorden van het Oost-Europese land, was. Al het puin van het huis werd ijverig vervoerd door een grote vrachtwagen die vervolgens een zeer lange reis naar het noorden maakte, naar het hoofdkantoor van het bankfiliaal waar hij jaren eerder de leningsovereenkomst had ondertekend.

Toen de vrachtwagen met het puin voor het plein voor het bankfiliaal in Teteven arriveerde, werd het letterlijk gelost voor de verbaasde en ongelovige ogen van de bankmedewerkers; toen kwam de Bulgaarse man het kantoor binnen, ging naar de directeur van de financiële instelling en overhandigde de sleutels van zijn voormalige woning aan de rechtmatige "eigenaar". Hoe zou de directeur hebben gekeken toen hij niet alleen de sleutels maar ook een berg puin voor zijn bank overhandigd kreeg?

We kunnen het ons helaas alleen maar voorstellen. Jij daarentegen, hoe zou jij gehandeld hebben als je in de schoenen had gestaan ​​van deze wanhopige man? Vind je dat hij gelijk had om zijn huis te slopen en het aan de bank over te dragen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt