Ze behandelt de restauranteigenaar slecht door te denken dat hij een ober was: ze moet $4000 betalen - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze behandelt de restauranteigenaar slecht…
Hij gaat elke dag naar de winkel om een ​​bijzondere gitaar uit te proberen: een onbekende geeft hem cadeau (+ VIDEO) Oudere vrouw wint $300 in de loterij en geeft de helft van het geld aan de medewerker van de winkel waar ze het lot heeft gekocht

Ze behandelt de restauranteigenaar slecht door te denken dat hij een ober was: ze moet $4000 betalen

19 Januari 2022 • Door Janine
8.448
Advertisement

De regels van de etiquette zijn niet voor iedereen toegankelijk; hoewel onze ouders ons de basiswetten van goed gedrag hebben geleerd wanneer we buitenshuis zijn, vriendelijkheid, goede manieren en empathie en respect voor anderen, zijn er enkele gelegenheden waarbij het lijkt alsof deze waarden die zo belangrijk zijn om vreedzaam te leven met anderen, volkomen onbekend zijn voor de halve wereld om ons heen. Kort gezegd, veel mensen gedragen zich onbeschoft wanneer ze buitenshuis met anderen omgaan...

Het verhaal dat we je vandaag willen vertellen, is anoniem op Reddit geplaatst door een restauranteigenaar; de man vertelde de gebruikers dat op een dag een aantal nogal eigenaardige klanten zijn restaurant waren binnengekomen; een groep hooghartige vrouwen, geleid door een nogal onaangename dame, die beweerde de eigenaar van de zaak te kennen en die bijgevolg zonder voorafgaande reservering een tafel wilde bezetten. De man, die op dat moment verward en geïrriteerd was, had drie keuzes: hij kon ze de zaal uit jagen, toegeven en een tafel geven, of hij kon ze plaats laten nemen maar op zijn eigen manier wraak nemen. Hij koos voor de derde optie.

Dit is wat hij in zijn eigen woorden op Reddit zei en wat er gebeurde, kort samengevat: "Op een avond kwam een ​​groep van 6 vrouwen binnen. 5 van hen leken in de twintig en de leider van de groep zag eruit alsof ze ook ongeveer 20 was. De beste theorie was dat ze een oudere zus van een van de andere vier meisjes was, of misschien van een studentenvereniging. Toen ze bij me kwam, zei ze dat ze een tafel voor 6 nodig had. Ik antwoordde: "Natuurlijk, mag ik de naam van de reservering?". Ze keek me aan en zei: "oh, ik heb niet gereserveerd, maar dat is oké, want de eigenaar is een persoonlijke vriend van mij, hij zei dat hij altijd een of twee tafels heeft die hij vrijhoudt voor speciale gasten en hij zei dat we die vanavond kunnen krijgen“. Normaal gesproken geldt dit voor veel spraakmakende restaurants en de laatste tijd doe ik dat ook, maar ik had geen idee wie deze vrouw was en ze heeft me hier nooit iets over verteld.

Ze liep door en zei hardop tegen een van de andere meisjes dat ze een foto van me moest maken, dat ze met de eigenaar zou praten en ervoor zou zorgen dat ik de toiletten zou moeten schoonmaken of dat ik aan het eind van de week ontslagen zou worden, me de exacte woorden vertellend: 'kijk, je kunt ons gewoon een tafel geven of ik kan je het leven erg moeilijk maken, het is het niet waard om je baan te verliezen'.

Precies op dat moment had de eigenaar van het restaurant het geniale idee om wraak te nemen op haar en haar groep meiden, eerst vroeg hij om een ​​creditcard en een geldig document om als voorzorgsmaatregel tijdens het hele diner te bewaren, daarna liet hij de vrouwen aan de VIP-tafel zitten (die een speciaal menu had en een basisreservering en drankkosten van $1000 hadden) en drankjes bestellen en gerechten, totdat ze bijzonder dronken waren.

Op het moment van de rekening benadert de vrouw die zei dat ze de eigenaar kende hem en vroeg hem hoeveel ze moesten betalen: ongeveer $232 elk, inclusief belastingen en fooi, waar $1000 aan moest worden toegevoegd om te consumeren aan de VIP-tafel, zonder erbij op te tellen dat de man de eerste drie rondjes drank, betaald door de vrouw die voor de anderen betaalde, en de oestergerechten van $120 nog niet op de rekening had gezet. Kortom, die 5 vrouwen zouden een totale rekening van zo'n 4000 dollar hebben moeten betalen!

Boos bedreigden ze de eigenaar, die volgens hen een eenvoudige ober was, om de volgende dag terug te keren met de staart tussen de benen in het gezelschap van de vader van een van de meisjes, verbaasd over wat zijn dochter en haar vriendinnen hadden gedaan en de hoeveelheid geld die ze op zo'n goliardische manier hadden verspild.

Net goed, vind je niet?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt