Ze plaatst een foto van een caissière die haar baby vasthoudt om andere moeders te motiveren, maar zorgt voor ophef - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze plaatst een foto van een caissière…
Ontslagen na 34 jaar dienst omdat ze Hij gaat elke dag naar de winkel om een ​​bijzondere gitaar uit te proberen: een onbekende geeft hem cadeau (+ VIDEO)

Ze plaatst een foto van een caissière die haar baby vasthoudt om andere moeders te motiveren, maar zorgt voor ophef

19 Januari 2022 • Door Janine
2.542
Advertisement

Het leven van het ouderschap kunnen combineren met dat van het werk is zeker niet gemakkelijk, maar niet onmogelijk. Nieuwe moeders zouden een kraamperiode moeten hebben waarin ze voor hun pasgeboren baby kunnen zorgen, maar de wetgeving hierover verschilt van land tot land. Helaas hebben jonge moeders maar al te vaak geen tijd om te wennen aan het idee moeder te zijn geworden, en worden ze onmiddellijk gedwongen terug te keren naar de werkplek. Aan de andere kant, als het onderhoud van een kind alleen afhing van je baan, wat zou jij dan doen? Je zou waarschijnlijk meteen weer aan het werk gaan.

De foto van een caissière met een pasgeboren baby in haar armen heeft voor veel discussie gezorgd op internet: er zijn mensen die beweren dat het een motiverende foto is en dat de moeder alle eer moet krijgen, maar er zijn ook mensen die al hun verdriet uiten over het onder ogen zien van het beeld van een land dat er niet in slaagt een werkende moeder te beschermen.

via: Reddit

Een Reddit-gebruiker plaatste een foto die ze naar eigen zeggen veel rond heeft zien gaan op Facebook. Op de afbeelding in kwestie is een vrouw te zien, een moeder, met haar zoon in haar armen, terwijl ze aan de kassa zit van wat op het eerste gezicht een bar of een tabakswinkel lijkt.

De gebruiker die de foto voor het eerst plaatste, schreef in het bijschrift: "Laatst was ik in de BP toen ik deze vrouw zag. Ze was de caissière. En ze zorgde zo geduldig, zo goed en zo liefdevol voor haar baby. Dit alles terwijl ze aan het werk was”. Het commentaar ging als volgt verder: "Sommigen halen hun neus op en raken geïrriteerd, anderen zullen oordelen. Maar ik, de moeder die ik ben, heb hoop, inspiratie en motivatie gezien. Maar bovenal een liefhebbende moeder die bereid is zich op te offeren".

Iemand had zelfs geklaagd dat, kijkend naar de foto, het eerder irritant en misselijkmakend dan motiverend of inspirerend was. Het algemene gevoel onder gebruikers kan worden samengevat met deze opmerking: "Ik heb zo'n medelijden met die vrouw. Ik kan me niet voorstellen hoe zwaar haar leven moet zijn." Het feit dat veel gebruikers de foto niet "motiverend" vinden, is dat het eigenlijk niemand motiveert, maar een giftige werkcultuur onderstreept, evenals het feit dat vrouwen vrijwel zeker geen enkele vorm van kinderopvang kunnen betalen omdat ze niet voldoende betaald krijgen. Kortom, het lijkt erop dat deze foto met de verkeerde redenen is genomen...

Wat denk jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt