Elke vrijdag proberen ze een ander café uit: al 40 jaar is het de sleutel tot het succes van hun huwelijk - BekijkDezeVideo.nl
x
Elke vrijdag proberen ze een ander café…
Gepensioneerde verliest een envelop met het geld voor de boodschappen, maar de volgende dag brengt iemand het haar terug Hij is net 121 jaar geworden en is een van de oudste mannen ter wereld

Elke vrijdag proberen ze een ander café uit: al 40 jaar is het de sleutel tot het succes van hun huwelijk

15 Februari 2022 • Door Janine
1.613
Advertisement

De magische formule voor een huwelijk dat altijd succesvol is, bestaat niet en de perfectie in relaties ook niet, maar je kunt zeker verschillende strategieën gebruiken om de vlam levend te houden. Het vinden van de sleutel tot het succes van je huwelijk is echt een groot geluk en het lijkt erop dat Edinei en Solange Reolon, die al 40 jaar getrouwd zijn, het echt hebben gevonden. Beiden houden van koffie en hebben besloten deze passie te benutten om de interesse in elkaar levend te houden en een keer per week af te spreken om wat te kletsen. Communicatie is in feite de echte sleutel in relaties. En wat is een betere gelegenheid om bij te praten dan tegenover een lekkere kop dampende koffie?


Dit stel heeft een wekelijks afspraakje, waardoor ze kwaliteitstijd samen kunnen doorbrengen, en hun langdurige relatie wordt versterkt. Elke vrijdag kiest het stel een nieuw café om uit proberen. Omdat het een activiteit is die ze al een tijdje doen, zijn ze nu echte experts en "koffiecritici" geworden en kunnen ze elke bar in hun stad beoordelen, maar het belangrijkste doel waarvoor ze het doen is om samen te zijn in een toegewijd moment.

"We proberen elke week te innoveren en nieuwe plekken en verschillende smaken te ontdekken!", zei Edinei, die al 40 jaar met Solange samen is. Hun dochter fotografeert hen van tijd tot tijd tijdens deze prachtige activiteit en zei:

"Mijn moeder heeft een lijst samengesteld van meer dan 40 cafés in Goiânia. En elke week gaan ze naar een nieuwe plek om elkaar te ontmoeten. Soms vragen vrienden zelfs om hen te vergezellen."

Advertisement

Solange zegt heel blij te zijn dat hij 40 jaar van zijn 56 jaar met zijn vrouw heeft geleefd en dat is absoluut wederzijds. Zouden deze twee geliefden echt de sleutel tot het geluk voor hun huwelijk hebben gevonden?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt