Ze besluiten al na twee weken te trouwen: “We zullen elkaar langzamerhand leren kennen”

Janine image
door Janine

27 Januari 2022

Ze besluiten al na twee weken te trouwen: “We zullen elkaar langzamerhand leren kennen”
Advertisement

Er wordt wel eens gezegd dat je meteen op iemand verliefd kunt worden, als een echte liefde op het eerste gezicht; velen hoefden zelfs maar één keer naar het gezicht van een persoon te kijken om te begrepen dat dat hun zielsverwant was, hun wederhelft. Maar het is één ding om heel snel verliefd te worden op iemand, iets anders is om te besluiten te trouwen na slechts twee weken daten, nietwaar?

via New York Post

claraandtrey/TikTok

claraandtrey/TikTok

Dit ongelooflijke verhaal gaat over Clara en Trey, een heel jong stel dat op TikTok geen geheim maakte van hun nogal bijzondere en "versnelde" sentimentele relatie; ja, want de twee Amerikaanse jongeren vertelden iedereen op het web dat ze, na slechts twee weken daten, besloten te trouwen: "We ontmoetten elkaar toen ik 15 was en Trey pas 17. We gingen een tijdje met elkaar uit, maar toen verloren we elkaar uit het oog omdat ik twee staten verder ben verhuisd om me in te schrijven voor een vakschool. Ik had twee jaar een relatie, maar toen ging het uit omdat ik besefte dat ik meer voelde voor Trey."

Je kunt je natuurlijk de opmerkingen voorstellen van de gebruikers die ijverig de sentimentele perikelen van Clara en Trey volgen; velen hebben de keuze van het Amerikaanse stel geaccepteerd (bedenk dat zij pas 18 is, en hij 20), terwijl anderen verbaasd waren toen ze de verschillende video's zagen die door de twee op TikTok waren gepost en ontdekten dat ze niet alleen sinds slechts twee weken samen zijn, maar dat ze na die korte periode zelfs besloten te gaan trouwen!

Advertisement
claraandtrey/TikTok

claraandtrey/TikTok

Op een verbaasde gebruiker die opmerkte: "Slechts twee weken? Je bedoelde twee jaar!", antwoordde Clara met een flinke dosis ironie en vastberadenheid, niet bezorgd over de negatieve en weinig constructieve opmerkingen van andere gebruikers: "Nee, je hoorde het goed. We waren precies twee weken samen voordat we gingen trouwen. Het was geweldig, maar we hebben hard gewerkt om het te laten werken en we leren elkaar gaandeweg beter kennen!"

We kunnen dit jonge stel alleen maar heel veel geluk en stabiliteit wensen voor de nabije toekomst, en dat ze de komende dagen als man en vrouw zullen ontdekken dat ze echt voor elkaar gemaakt zijn. Althans, dat hopen we voor hen!

Advertisement