Hij leeft een heel jaar met een persoon die zich in zijn huis verstopt zonder het te weten

Janine image
door Janine

04 Februari 2022

Hij leeft een heel jaar met een persoon die zich in zijn huis verstopt zonder het te weten
Advertisement

Geloof je in spoken? Velen denken serieus dat sommige bovennatuurlijke entiteiten van mensen die ooit leefden naar de planeet Aarde terugkeren om mensen te kwellen met grappen en enigszins verontrustende situaties. Voorwerpen in huis die bewegen of die op onverklaarbare wijze van positie veranderen of voedsel dat van de ene op de andere dag lijkt te verdwijnen; zal het echt het werk zijn van geesten of een sluipende en onzichtbare dief die ons bedriegt zonder dat we het weten? Een merkwaardige vraag die een 57-jarige man die in Kasuya in Japan woont, zich bijna een jaar stelde.

via History of Yesterday

Advertisement

Immaginate di vivere soli. Un giorno, dopo aver fatto spesa, tornate a casa e sistemate la roba. Alcune cose dove le...

Pubblicato da Michele Blum su Sabato 10 aprile 2021

Deze 57-jarige man die in Japan woont, zegt te hebben geklaagd over de plotselinge verdwijning van voorwerpen en voedsel uit zijn huis in het afgelopen jaar; zo veranderde alles wat hij kocht en in de koelkast zette vaak van positie of verdween helemaal. Eerst dacht de man dat hij gewoon verstrooid was, maar na enige tijd merkte hij dat dit vreemde, schijnbaar "paranormale" fenomeen zich bleef voordoen: was hij het slachtoffer van een onverwachte diefstal waarvan hij niet op de hoogte was?

Moe van het ervaren van deze merkwaardige en zenuwslopende situatie, besloot de huurder van het huis om bewakingscamera's van de nieuwe generatie te kopen en deze in de keuken te installeren, recht voor de koelkast die op onverklaarbare wijze het voedsel dat hij kocht leek op te “eten". De opnames van de beveiligingscamera's spraken duidelijk: er was een vrouw die elke avond zijn huis binnensloop, eten uit de koelkast haalde, het voor de tv consumeerde en vervolgens 's nachts alles opruimde. Maar als dat echt het geval was, waar had deze vrouw zich dan al die tijd verstopt?

Advertisement
Pxhere/Not The Actual Photo

Pxhere/Not The Actual Photo

Na een zorgvuldige huiszoeking door de politie werd inderdaad ontdekt dat de vrouw die meer dan een jaar in het huis van de Japanse man ondergedoken zat ongestoord in een soort kast boven de kleerkast woonde, voldoende ruimte om een ​​matras en wat drinken in te leggen. De vrouw, een dakloze genaamd Tatsuko Horikawa, was erin geslaagd het huis binnen te sluipen toen de rechtmatige eigenaar de voordeur een paar minuten liet openstaan.

Toen de eigenaar van het huis 's nachts rustig sliep, sloop ze de kast uit, opende de koelkast, pakte wat te eten, keek tv en nam zelfs een douche in de badkamer van het huis. Hoe is het mogelijk dat de man bijna een jaar lang niets heeft gemerkt? Onmogelijk om te weten, feit is dat dit absurde verhaal ervoor zorgde dat we elke hoek van ons huis moeten controleren: je weet maar nooit!

Advertisement