Ze arresteren een bruidspaar omdat haar witte jurk is gestolen van de ex van haar toekomstige echtgenoot

Janine image
door Janine

14 Februari 2022

Ze arresteren een bruidspaar omdat haar witte jurk is gestolen van de ex van haar toekomstige echtgenoot
Advertisement

De trouwdag is de belangrijkste in het leven van het paar dat besluit de sprong te wagen. Zowel de aanstaande bruidegom als de aanstaande bruid bereiden zich maanden van tevoren voor om de locatie voor de religieuze of burgerlijke ceremonie te kiezen, het restaurant waar de receptie wordt gehouden, evenals het menu voor de vele gasten en de kleding om te dragen. Misschien is het voor de bruidegom makkelijker, maar voor de bruid zijn er naast de traditionele witte jurk nog tal van andere zaken om ruim van tevoren te regelen en rekening mee te houden.

via AITA/Reddit

Advertisement
Khoi.dng/Wikimedia - Not The Actual Photo

Khoi.dng/Wikimedia - Not The Actual Photo

In plaats daarvan willen we je vandaag een ongelooflijk verhaal vertellen met als hoofdrolspelers twee pasgetrouwden en een gemeenschappelijke vriendin van hen, die op Reddit wilde begrijpen of zij de slechte van de situatie was of niet. Kort gezegd, was dit meisje erg bevriend met de ex-vrouw van de man die op het punt stond te hertrouwen en ook met de man zelf; na een paar jaar huwelijk scheidde ze van hem nadat ze erachter kwam dat ze was bedrogen, maar toen hij thuiskwam om zijn spullen te pakken, merkte ze dat er enkele juwelen en haar witte jurk ontbraken. In eerste instantie leek het onmogelijk dat de man ze had gestolen.

Jaren later werd de hoofdpersoon die dit hele verhaal op Reddit vertelde, uitgenodigd voor zijn tweede bruiloft, en toen ze de ceremonie bijwoonde, merkte ze dat de witte jurk van de bruid erg op die van de ex leek, zo niet bijna identiek was van die van haar dierbare vriendin. Ze besloot een foto van de witte jurk te maken en deze naar de vrouw, de rechtmatige eigenaresse, te sturen...

Advertisement
Pixnio/Not The Actual Photo

Pixnio/Not The Actual Photo

De ex herkende onmiddellijk de witte jurk die ze thuis miste, evenals haar juwelen, ze bedankte haar vriendin die was uitgenodigd voor de bruiloft voor het sturen van die foto en belde onmiddellijk de politie. Een uur later kwamen de agenten tussenbeide tijdens de receptie en vroegen beleefd aan de nieuwe bruid om hen te volgen naar het politiebureau en de witte jurk en juwelen die ze die dag droeg daar achter te laten omdat ze jaren eerder waren gestolen. Zoals het meisje dat het verhaal vertelde concludeerde, praat haar man nu niet meer met haar en beschouwt haar als een echte “sfeerverpester” omdat ze het huwelijk heeft geruïneerd door een foto die met een mobiele telefoon is gemaakt.

Veel van de gebruikers hebben beslist de kant van de trouwe vriendin gekozen die de jurk en sieraden en hun rechtmatige eigenaresse herkende, anderen zeiden dat ze liever hadden gezien dat de bruid na de trouwdag werd aangegeven voor diefstal, om de gelukkige gebeurtenis niet te verpesten.

En jij, wat zou jij hebben gedaan?

Advertisement