Ze koopt een nep-babybuik en draagt ​​die elke maand: “Ik wil aan mijn verlangen naar het moederschap voldoen”

Janine image
door Janine

14 Februari 2022

Ze koopt een nep-babybuik en draagt ​​die elke maand: “Ik wil aan mijn verlangen naar het moederschap voldoen”
Advertisement

Het is niet gezegd dat een vrouw op volwassen leeftijd noodzakelijkerwijs het moederinstinct moet voelen, sommigen hebben het en maken het concreet door een kind op de wereld te zetten zodra de omstandigheden van het leven het toelaten, anderen zouden in plaats daarvan moeder willen worden, maar wat misschien om de een of andere reden pathologisch of fysiologisch gezien niet kan, en dan zijn er vrouwen die graag moeder willen worden, maar zich er nog niet klaar voor voelen. Een 22-jarige vrouw genaamd Sophie Mosca gaat snel de wereld rond dankzij of vanwege haar merkwaardige beslissing…

via sophmosca/TikTok

Advertisement
sophmosca/TikTok

sophmosca/TikTok

Dankzij haar TikTok-kanaal vertelde Sophie Mosca hoe ze op 22-jarige leeftijd omgaat met haar verlangen naar het moederschap; zoals ze keer op keer uitlegde, voelt het meisje zich nog steeds niet klaar om een ​​baby te krijgen, een gezin te stichten en alle valkuilen en moeilijkheden van de negen maanden zwangerschap onder ogen te zien. Dit betekent echter niet dat ze op een dag niet de moeder van een prachtige baby wil worden, maar in plaats daarvan op het juiste moment wacht en een sui generis trainingservaring uitprobeert.

Ja, want deze vrouw ging snel het web rond waar ze steun en tegelijkertijd sterke kritiek kreeg toen ze op haar TikTok-profiel liet zien dat ze een siliconen babybuik had gekocht voor de prijs van 147 pond en dat ze die één keer per maand draagt om te voelen wat er door die lange negen maanden van de zwangerschap heengaat.

Advertisement
sophmosca/TikTok

sophmosca/TikTok

Ongetwijfeld een zeer merkwaardige maar tegelijkertijd beslist vormende ervaring die Sophie Mosca overtuigde van wat ze altijd al had gedacht, namelijk dat ze op 22-jarige leeftijd nog te onvoorbereid was op een dergelijke gebeurtenis, dat haar legitieme verlangen naar het moederschap volkomen juist was maar tegelijkertijd net zo correct om te wachten en dat de dingen zouden komen wanneer het lot ze zou hebben voorbereid. Het dragen van een siliconen babybuik van 147 pond is zeker geen standaardprocedure om te testen wat het betekent om minder dan negen maanden met deze fysieke "last" te leven (in feite begint de buik van een zwangere vrouw volumineus aan te voelen na de zesde of zevende maand), maar het was voor Sophie nuttig om aan haar verlangen naar het moederschap te voldoen.

sophmosca/TikTok

sophmosca/TikTok

Veel gebruikers op TikTok hebben haar fel bekritiseerd vanwege haar merkwaardige keuze, terwijl anderen haar toejuichen en steunen; een siliconen babybuik heeft immers nog nooit iemand pijn gedaan en doet zeker niets af aan de ervaring van het biologische moederschap van andere vrouwen.

De merkwaardige getuigenis van Sophie Mosca herinnert ons er daarentegen aan dat het moederschap een persoonlijke keuze is en dat het niet anders moet worden beoordeeld.

Advertisement