Jonge vluchtelingenmoeder bevalt in metro van Kiev: “Een klein wonder” - BekijkDezeVideo.nl
x
Jonge vluchtelingenmoeder bevalt in…
Dit restaurant weert klanten met tatoeages, merkkleding en opzichtige sieraden Moeder van 4 toont uitgeput de erbarmelijke staat van haar huis als ze 4 dagen niet schoonmaakt

Jonge vluchtelingenmoeder bevalt in metro van Kiev: “Een klein wonder”

06 Maart 2022 • Door Janine
1.416
Advertisement

Wanhoop legt ook plichten op en dit is misschien hoe een jonge Oekraïense vrouw haar prachtige dochter baarde in de ondergrondse van de metro van Kiev, in een werkelijk stressvolle context. De jonge moeder is bevallen terwijl het conflict tussen Russen en Oekraïners woedde in haar geboorteplaats. Dit zouden zeker niet de omstandigheden moeten zijn waarin een klein schepsel zich voorbereidt op het leven, maar haar geboorte was niettemin een symbool van licht en hoop op een zeer donker historisch moment voor de hele wereld.


Met het uitbreken van het conflict tussen de twee Slavische landen, zocht een deel van de bevolking van Kiev onmiddellijk hun toevlucht in de ondergrondse van de metro, in de hoop zichzelf in veiligheid te brengen. Dit is waar veel verschillende realiteiten elkaar ontmoetten en veel levens die binnen een paar uur radicaal veranderden. Onder de verzamelde menigte bevindt zich ook een jonge zwangere vrouw, een 23-jarige die op het punt staat te bevallen. De situatie is dramatisch, dat is waar, maar er is geen andere keuze: de vrouw moet bevallen en dat doet ze in de metro van haar stad, met de hulp van enkele agenten en andere vluchtelingen. De geboorte van de kleine Mia was een echt "wonder", dat een beetje licht en hoop bracht aan degenen die werkelijk dramatische momenten beleven. Het is dan ook geen toeval dat de foto's van de kersverse moeder en de baby in deze uren de wereld rond gaan.

Mia was born this night in stressful environment- bombing of Kyiv. Her mom is happy after this challenging birth...

Pubblicato da Hanna Hopko su Venerdì 25 febbraio 2022

Agent Mykola Shlapak meldde dat hij de jonge vrouw had geholpen bij de bevalling en dat hij even later een ambulance belde die hen beiden naar het ziekenhuis bracht, waar de artsen gelukkig hun uitstekende gezondheid bevestigden.

Moeder worden is een belangrijk, stressvol, maar mooi moment: we kunnen ons niet voorstellen hoe het voor deze jonge vrouw moest zijn om het op deze vreemde manier te hebben beleefd. Er zijn geen woorden om de angst te beschrijven die ze moet hebben gevoeld, maar ze zei dat ze erg blij was dat ze bevallen was en dat alles goed ging. Het lijkt erop dat Mia niet het enige kind was dat onder deze omstandigheden werd geboren, maar dat een andere vrouw het leven schonk aan een jongetje. Nieuws dat je aan het denken zet en dat wat hoop voor de toekomst geeft.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt