Ze recyclen twee containers en veranderen ze in het low-cost huis dat ze altijd al hebben gewild - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze recyclen twee containers en veranderen…
De werkgever steelt haar werk door te doen alsof hij het zelf doet: ze neemt wraak door een onuitwisbare handtekening op de documenten te zetten Ze bevalt van een tweeling die de geboortedatum en het sterrenbeeld niet deelt

Ze recyclen twee containers en veranderen ze in het low-cost huis dat ze altijd al hebben gewild

18 Maart 2022 • Door Janine
1.628
Advertisement

Tegenwoordig is het steeds moeilijker om een ​​eigen huis te kunnen kopen, er is altijd een gebrek aan geld en vaak moet je aan het eind van de maand de broekriem aanhalen of veel offers brengen om deze geweldige mijlpaal te bereiken. Iets wat de jonge stellen van vandaag heel goed weten, zodat ze uiteindelijk, om geen hoge hypotheek te betalen, er de voorkeur aan geven om een appartement te huren. Maar vandaag willen we je een merkwaardig verhaal vertellen dat de wereld rondgaat, zo ingenieus was het!


Maak kennis met Dave en Jaimie Hinckle, een stel dat niet zo jong meer is en met hun drie kinderen in de stad Vancouver woont, in de Amerikaanse staat Washington; jarenlang had de familie Hinckle moeite om de hypotheek op hun huis te betalen, en na verloop van tijd werden de offers echt onhoudbaar om de kosten te dekken; ze moesten absoluut iets doen om hun leven te veranderen, maar wat?

Uiteindelijk, na nog vier jaar van uitstaande hypotheekbetalingen te gaan en andere openstaande schulden, namen ze in 2014 een moedige beslissing: ze verkochten hun huis in Vancouver en met het geld dat ze hadden verzameld (maar liefst $65.000), kochten ze een stuk grond waar ooit geiten liepen, in Cowlitz County, in de staat Washington.

Toen namen ze de moedigste beslissing ooit: ze plaatsten twee metalen zeecontainers naast elkaar en transformeerden ze in het low-cost huis van hun dromen; het was heel hard werken, maar uiteindelijk is het hen gelukt. Niet alles was echter gemakkelijk en de bouwkosten waren in eerste instantie niet goedkoop: "We wisten niet dat het aansluiten van het water $10.000 kost, het aansluiten van de elektriciteit $9.000. Het plaatsen van een septic tank kostte $12.000, en onze zeecontainers waren ook behoorlijk duur. We waren bijna berooid voordat we begonnen."

Advertisement

Een heel moeilijk pad, dat in de zomer van 2015 plotseling moest worden onderbroken doordat Dave een hersenbloeding kreeg, waar hij gelukkig van is hersteld; na drie vermoeiende maanden van revalidatie keerde Dave terug naar zijn geliefde containers, niet met weinig moeite, maar het werken aan de transformatie van de twee containers in hun droomhuis was bijna therapeutisch voor de man, in die zin dat na ongeveer tien maanden nadat hij uit het ziekenhuis was ontslagen en tegen het einde van de lange revalidatiesessies het huis "in het bos" praktisch klaar was!

Je kunt een virtuele "tour" maken binnen en buiten het containerhuis van Dave en Jaimie Hinckle door hun officiële Instagram-profiel te volgen om met eigen ogen het resultaat van hun grote inzet en doorzettingsvermogen te zien:

Zou jij in zo'n huis willen wonen?

Natuurlijk liggen de bouwkosten niet binnen ieders bereik, maar Dave en Jaimie zitten in ieder geval niet vast aan een hypotheek, wat we tegenwoordig niet mogen onderschatten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt