Ze opent de deur van haar huis voor een vreemdeling die de weg vraagt ​​en staat tegenover haar favoriete acteur

door Janine

17 Maart 2022

Ze opent de deur van haar huis voor een vreemdeling die de weg vraagt ​​en staat tegenover haar favoriete acteur
Advertisement

Het mooie van het leven is dat het, wanneer we het het minst verwachten, onverwachte verrassingen voor ons in petto heeft; of ze nu negatief of positief zijn, het maakt niet uit, de onvoorspelbaarheid van dingen is een van de kenmerken die ons gemeenschappelijke pad en onze opgebouwde ervaring de moeite waard maken om ze tot het laatste moment te leven. Iets wat deze 86-jarige Amerikaanse oma goed weet, die op een ochtend, net als vele andere, de deur van haar huis moest openen voor een van de beroemdste filmsterren aller tijden; terwijl ze dacht dat het de bezorgers waren die haar de nieuwe koelkast zouden brengen!

via Chicago Sun Times

Advertisement

De ongelooflijke gebeurtenis overkwam Juanita Hubbard, een 86-jarige oma die momenteel in de zuidelijke buitenwijken van Chicago woont; de vrouw wachtte tot er bij haar werd aangebeld voor de levering van een nieuwe koelkast, een gebeurtenis waar Juanita niet kon wachten om hem aan te zetten en te vullen met alle boodschappen die ze had gekocht. Jammer dat het busje waarop ze wachtte uiteindelijk veranderde in een schijnbaar onopvallende auto met een van de favoriete acteurs van de 86-jarige vrouw…

Ja, want juist die dag was de met een Oscar bekroonde acteur Denzel Washington op doorreis in Chicago en terwijl hij op zoek was naar een beroemd restaurant om te lunchen, verdwaalde hij en vroeg hij enkele lokale bewoners hoe hij er het makkelijkst kon komen met de auto; veel van de bewoners, verrast om te moeten communiceren met een van hun absolute idolen, adviseerden hem toen om snel even langs te gaan bij het huis van Juanita Hubbard, omdat ze wisten dat de 86-jarige vrouw een van zijn grootste fans was!

Advertisement

Toen Juanita aan de deur hoorde kloppen, was ze ervan overtuigd dat het de bezorgers waren die haar eindelijk de nieuwe koelkast kwamen brengen, maar toen vond ze haar favoriete acteur bij de deur staan: ingelicht door het vriendelijke advies van de familieleden van de vrouw en van de bewoners van de buurt in een buitenwijk, was Denzel Washington gekomen om even gedag te zeggen tegen wat volgens hen een grote fan van hem was.

Het is duidelijk dat de verrassende gebeurtenis vereeuwigd is door de vele foto’s die in een zeer korte tijd het web zijn rondgegaan, aangezien Juanita ze zelf op haar Facebook-profiel heeft gepubliceerd: "Alles wat hij speelt, elke film waarin hij schittert, is mijn favoriet. Ik had nooit dacht dat hij aan mijn deur zou verschijnen. Hij was altijd een van die mensen die ik wilde ontmoeten, maar ik dacht niet dat ik ooit deze emotie zou kunnen ervaren!", zei de nog steeds ongelovige vrouw.

Wie is jouw favoriete acteur en hoe zou je reageren als hij op een dag bij je aan de deur zou staan?

Advertisement