Ze haat de verlovingsring die ze heeft gekregen en vraagt ​​haar vriend om hem terug te geven: "Het is niet waar ik van droomde” - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze haat de verlovingsring die ze heeft…
Een 88-jarige grootvader begeleidt zijn kleindochter elke dag naar school en wacht op haar als ze uit school komt: hier leeft hij voor Passagiers zingen een lied voor een kind dat tijdens een vlucht van 6 uur bleef huilen

Ze haat de verlovingsring die ze heeft gekregen en vraagt ​​haar vriend om hem terug te geven: "Het is niet waar ik van droomde”

25 Maart 2022 • Door Janine
2.382
Advertisement

Welk meisje heeft niet van jongs af aan over haar trouwdag gedroomd? Het moment waarop ze zich een prinses zal voelen en eindelijk het langverwachte jawoord kan zeggen?

Misschien allemaal of een groot deel, maar vòòr de grote dag is er nog een belangrijke stap: het huwelijksaanzoek. En hier komen de fantasie, creativiteit en romantiek van je partner om de hoek kijken. Hij zal zich moeten inzetten om dat moment onvergetelijk te maken... wat als er iets misgaat? Fouten of teleurstellingen liggen altijd om de hoek, ook op mooie momenten zoals die zojuist zijn beschreven. De hoofdpersoon van dit verhaal weet het maar al te goed, laten we eens kijken waarom.


Ze is een jonge vrouw die heeft besloten haar ervaring op Tik Tok te vertellen. Wat de reden ook was die haar daartoe aanzette, het meisje plaatste een clip waarin ze beweerde de verlovingsring aan haar partner te hebben teruggegeven.

Geef het toe, je gelooft het niet. Toch kunnen we je verzekeren dat het precies zo is gegaan.

Het meisje zei dat het huwelijksaanzoek geweldig was, in tegenstelling tot de ontvangen ring. "Ik had altijd al een ring willen hebben met een halo van diamanten rond een grotere in het midden, maar de ring die ik kreeg was heel anders. Het was een mooie ring, dat moet ik toegeven, - vervolgde ze - maar het was niet wat ik wilde. De diamant was groot, maar dat kon me niet schelen. Ik haatte het zo erg en huiverde bij het idee dat ik het voor altijd zou moeten dragen."

Voor het meisje was het ontvangen van die ring een echt trauma. Toen ze na het aanzoek thuiskwam en het aan haar moeder liet zien, barstte ze in tranen uit.

Diezelfde avond besloot ze niet te zwijgen over haar teleurstelling tegenover haar vriend. Hij moest het weten. Zoals ze zelf in het filmpje zei, kende haar vriend haar smaak goed, maar op het moment van de keuze had hij naar eigen smaak gekozen en moest de consequenties daarvan aanvaarden.

Slechts 7 dagen na het aanzoek belde het meisje hem op en zei: "Ik weet dat het een bittere pil zal zijn, maar ik wil dat je het weet. Ik haat de ring. Ik ben bereid te wachten, maar ik draag er liever een die ik echt mooi vind”.

In de video wees het meisje er meteen op dat deze episode hun relatie op geen enkele manier beïnvloedde, integendeel. Haar vriend stemde ermee in om de ring te ruilen en gaf haar uiteindelijk de ring van haar dromen. De man waardeerde haar oprechtheid, deed zijn uiterste best om haar gelukkig te maken en trouwde met haar zoals gepland.

Wat zou jij gedaan hebben? Zou je op dezelfde manier hebben gehandeld of zou je de ring hebben geaccepteerd zonder te protesteren?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt