x
Hij parkeert zijn auto op een privé-oprit…
Jongste zoon is boos op zijn ouders: “Jullie kochten een auto voor mijn broer toen hij 18 was, en voor mij niet” Ze viert haar huwelijk door haar favoriete pizza in een witte jurk te gaan eten

Hij parkeert zijn auto op een privé-oprit en blokkeert vier dagen lang de doorgang

25 Maart 2022 • Door Janine
4.742
Advertisement

Sociaal samenleven bestaat niet alleen uit goede manieren, maar ook uit veel, veel geduld; ja, omdat niet alle mensen met wie we in ons leven omgaan beleefd, vriendelijk en behulpzaam zijn, velen zijn echte voorbeelden van onbeschoftheid die we nooit moeten volgen en nooit als voorbeeld in het leven moeten nemen. Iets wat Zekarias Haile, een 51-jarige man die met zijn gezin in het kleine stadje Woodhouse Park woont, een paar kilometer van de stad Manchester en vlakbij de plaatselijke luchthaven, heel goed weet.


Deze 51-jarige Britse man was getuige en directe protagonist van een daad van grote onverschilligheid, onbeschoftheid en weinig burgerzin; Zekarias, die met zijn vrouw en kinderen vlakbij de grote betaalde parkeerplaats op de luchthaven van Manchester woont, zei dat hij vier dagen lang grote moeite had om zijn oprit op en af ​​te komen om het vuilnis buiten te zetten of om van de voortuin te genieten, dit omdat een auto van toeristen die het vliegtuig hebben genomen illegaal voor het eigendom van de familie Haile stond geparkeerd.

Niet alleen wilde die familie van toeristen niet betalen om hun auto te parkeren terwijl ze op vakantie waren, maar ze bedachten om geld te “besparen", door de auto vlakbij het vliegveld achter te laten, ergens waar ze niet hoefden te betalen… voor maar liefst vier dagen. Stel je de woede van Zekarias en zijn familie voor toen ze zich realiseerden dat een foutparkeerder letterlijk zijn voertuig voor hun oprit had achtergelaten, onverschillig over het feit dat het de doorgang naar de voortuin en de vuilnisbakken had geblokkeerd...

Het is duidelijk dat het voor Zekarias frustrerend was, maar het lijkt erop dat dit niet de eerste keer is dat foutparkeerders deze onbeschofte en roekeloze handelingen hebben uitgevoerd, om hun auto maar niet te hoeven achterlaten op de parkeerplaats van de luchthaven van Manchester en wat geld te besparen. Zekarias verklaarde dat hij op de vierde dag wakker werd en de auto niet op zijn oprit kon vinden: "Ik was erg boos, maar ik verzette me tegen het beschadigen van die auto. We waren er natuurlijk niet blij mee. We hadden geen toegang tot onze tuin en we konden onze vuilnisbakken niet buiten zetten. Mijn zorg is nu dat, aangezien ik er niets aan kon doen, het weer zal gebeuren... "

Zekarias kon zich inhouden om die auto uit woede geen ernstige schade toe te brengen, maar wat zou jij in plaats daarvan in zijn situatie hebben gedaan?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt