Ze realiseert zich pas op het moment van de bevalling dat ze zwanger is: de baby wordt thuis onder de douche geboren

Janine image
door Janine

11 April 2022

Ze realiseert zich pas op het moment van de bevalling dat ze zwanger is: de baby wordt thuis onder de douche geboren
Advertisement

De zwangerschap is meestal een bijzonder gelukkig moment in het leven van een vrouw: een leven in je voelen groeien en je voorbereiden om moeder te worden is een beslist unieke emotie. Het kan gepaard gaan met een zekere angst, met enige verstoring door de hormonen en ongemak in verband met ochtendmisselijkheid, waardoor de zwangerschap een echte achtbaan wordt van voortdurend wisselende gevoelens. Kortom, als je zwanger bent, merk je dat!

Zoals met alles zijn er echter uitzonderingen: een Australische vrouw, al moeder van twee kinderen, realiseerde zich pas op het moment van de bevalling dat ze zwanger was, terwijl ze thuis onder de douche stond.

via New York Post

Advertisement

Dimitty Bonnet is een 28-jarige vrouw die op zijn zachtst gezegd een schokkende ervaring heeft meegemaakt. Zij en haar man Jason, 42 jaar oud, hadden al twee kinderen: Nate en Darci. Ze wilden een derde kind, maar na verschillende mislukte pogingen legden ze zich neer bij het idee dat hun gezin zo compleet was en gaven het op om het te proberen.

Tot er iets schokkends gebeurde: terwijl ze om 01.30 uur onder de douche stond, voelde Dimitty plotseling de onstuitbare drang om te "persen". Op dat moment was het hoofdje van de baby al tussen haar benen te zien.

“Ik voelde me verschrikkelijk die nacht. Ik had buikpijn, dus ik heb de kinderen naar bed gebracht en ben ook vroeg gaan slapen", zegt de vrouw.

Rond één uur 's nachts werd Dimitty echter wakker met een vreemd gevoel: "Het was alsof ik naar het toilet moest, maar het lukte niet. De pijn begon erger te worden, dus besloot ik een douche te nemen om me beter te voelen. Ik wilde mijn man niet wakker maken, dus hield ik het licht uit en waste me in het donker."

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Toen ze vervolgens begon te duwen en het hoofdje van de baby aanraakte, schrok ze: desondanks ging ze in het donker zitten en terwijl ze doorging met persen, baarde ze de baby.

Op dat moment schreeuwde de jonge moeder meteen om hulp, dus Jason liep naar haar toe in de badkamer en vond haar met de baby in haar armen.

De twee belden vervolgens een ambulance, de paramedici verzekerden zich ervan dat moeder en zoon gezond waren en vergezelden hen naar het ziekenhuis, waar ze 24 uur onder observatie werden gehouden.

De naam die is gekozen voor de nieuwkomer is Harvey Eric Barry, naar de opa van Jason.

De vrouw was tot dan toe regelmatig ongesteld geweest en had ook kort voor de bevalling een zwangerschapstest gedaan, die negatief was. Ze had niets gemerkt, alleen de avond voor de bevalling voelde ze zich een beetje vreemd.

"Mijn gewicht schommelde altijd, dus ik dacht er niet aan toen ik een paar kilo aankwam. Ik dacht dat ik gewoon dikker was geworden en het was ook niet zo opvallend", legde de nieuwe moeder uit. "Het was zo'n grote schok dat de eerste dagen een beetje verwarrend waren."

En zijn broertje en zusje? Blijkbaar vatten ze het heel goed op: "Mijn oudere kinderen waren zo opgewonden toen we het hen vertelden, vooral mijn dochter, omdat ze altijd al een grote zus wilde zijn. Ze is zo zorgzaam en ze speelde haar nieuwe rol heel goed."

Een ongelooflijk verhaal dat dit prachtige gezin nog gelukkiger heeft gemaakt!

Advertisement