Moeder steunt haar zoon door pizza's te kopen op zijn eerste dag als bezorger: ze is trots op hem

Janine image
door Janine

17 April 2022

Moeder steunt haar zoon door pizza's te kopen op zijn eerste dag als bezorger: ze is trots op hem
Advertisement

Alle goede ouders weten dat ze hun kinderen moeten steunen bij hun ervaringen en bij het verwezenlijken van hun dromen. Voor hen is het niet alleen een plicht, maar een waar genoegen om de groei van hun kinderen te zien en hen te begeleiden in hun volwassen leven. Een moeder kreeg meer dan 60.000 positieve reacties op de post waarin ze uitlegde hoe ze haar 19-jarige zoon kon steunen tijdens zijn eerste werkdag als bezorger. De jongen was aangenomen door een pizzeria om de thuisbezorging te doen, daarom ging zijn moeder meteen over tot het plaatsen van een bestelling voor het hele gezin.

via Facebook / Natasha Jenifer

Advertisement

Er is waarschijnlijk geen groter geluk voor een moeder dan haar kind zijn eerste stappen te zien zetten in de wereld van volwassenen en werk. Misschien was dit de reden waarom een ​​moeder, Hetiene Soares Santos, extreem trots was om te horen dat haar 19-jarige zoon, Jhon Lincon Santos Ferreira, als bezorger door een restaurant kon worden aangenomen. Het vinden van werk is nooit gemakkelijk en voor Jhon, die altijd tijdelijk en slecht betaald werk heeft gedaan, betekende dit een grote stap voorwaarts. Het is dan ook normaal dat zijn moeder zo blij was. John was in feite metselaar geweest voordat hij als bezorger werd aangenomen, maar na een tijdje realiseerde hij zich niet alleen dat de baan niet echt geschikt voor hem was, maar dat hij ook slecht betaald kreeg.

De eerste werkdag als bezorger besloot de moeder dan ook een heel speciale bestelling te doen: pizza's voor het hele gezin, uiteraard bezorgd door de beste bezorger uit de buurt!

Advertisement

Toen de baas Jhon het eerste afleveradres gaf, herkende de jongeman het meteen: het was die bij zijn moeder thuis! Jhon haastte zich om de gevraagde pizza's te bezorgen en toen hij thuiskwam, vond hij een echt feest voor hem: "De hele familie was verzameld om foto's en filmpjes te maken. Ik was blij en voelde me gesteund, ik had niet verwacht dat ze dit zouden doen”.

Natuurlijk, het is een tijdelijke baan, maar het is altijd fijn om de steun van je familie te voelen en te weten dat iemand in je gelooft. De jongen studeert nu 's ochtends en werkt 's avonds als bezorger, waarbij hij zich verdeelt tussen studie en werk. Jhon droomt er namelijk van om naar de faculteit psychologie te gaan en een professionele psychotherapeut te worden. We wensen hem met heel ons hart dat na al deze inspanningen zijn dromen mogen uitkomen!

Advertisement