Bruid vraagt ​​haar 4 grootmoeders om op te treden als "bloem bruidsmeisjes" en bloemblaadjes te verspreiden als ze voorbij loopt

Janine image
door Janine

20 April 2022

Bruid vraagt ​​haar 4 grootmoeders om op te treden als "bloem bruidsmeisjes" en bloemblaadjes te verspreiden als ze voorbij loopt
Advertisement

Wat zou je nooit opgeven op je trouwdag? Afgezien van je partner natuurlijk. Een ander belangrijk element zullen waarschijnlijk je geliefden zijn. Familie en vrienden mogen zeker niet ontbreken op zo'n belangrijk moment in het leven van twee mensen. Er wordt vaak iemand gekozen die een van de primaire rollen binnen de ceremonie kan vervullen. Of het nu getuigen of bruidsmeisjes zijn, het maakt niet uit, als ze er maar zijn.

Precies de redenering van de bruid waarover we je gaan vertellen. Deze jonge vrouw dacht aan alles bij het organiseren van de bruiloft en natuurlijk aan de onvermijdelijke bruidsmeisjes die het pad van de bruid zouden bestrooien met bloemblaadjes. Maar de keuze was helemaal niet zo vanzelfsprekend. Eens kijken wat ze bedacht heeft.

via Dailymail

Advertisement

Lyndsey Raby is de hoofdpersoon van dit prachtige verhaal. Lyndsey is al lang samen met de man van haar leven en ze hebben de trouwdatum gekozen en een perfecte ceremonie georganiseerd. Nadat ze de getuigen en de bruidsmeisjes hadden uitgekozen, konden de twee toekomstige echtgenoten alleen maar denken aan de "bloemen-bruidsmeisjes". Hier heeft zij voor gezorgd.

Als je aan deze figuur denkt, gaat je geest meestal meteen naar jonge meisjes die, in een mooie en witte jurk en een bloemenkroon op hun hoofd, sierlijk rondlopen met bloemblaadjes als de bruid voorbij komt. In dit geval zijn er 4 heel, heel speciale mensen gekozen.

"Sinds ik me verloofde en begon na te denken over mijn trouwdag, had ik een doel: ik wilde koste wat kost mijn grootmoeders erbij betrekken en ze een speciale rol laten spelen tijdens de ceremonie. - vertelde Lindsey - ik had zoveel geluk dat ik ze er allemaal bij had”. Precies: de toekomstige bruid heeft haar twee grootmoeders, de grootmoeder van haar vriend en haar overgrootmoeder van 90 jaar gekozen als “bloemenmeisjes”. Een originele en zeer mooie keuze vooral vanwege het enthousiasme en vreugde waarmee de vier vrouwen deelnamen aan de ceremonie.

Advertisement

Ook de officiële trouwfotograaf was aangenaam verrast en reageerde met deze woorden: "Ik heb veel evenementen bijgewoond en veel bloemenmeisjes gezien, maar deze 4 vrouwen waren het toppunt. Toen Lindsey me over haar keuze vertelde, verwachtte ik zeker niet een vergelijkbaar niveau van “lef” van niet zulke jonge mensen. In plaats daarvan, - vervolgde Caho - was hun energie ongelooflijk. Ze waren verheugd om aan de zijde van hun mooie kleindochter te zijn en hebben het feest opgevrolijkt. Ik heb begrepen dat leeftijd er niet toe doet, maar vooral het karakter van elke persoon is belangrijk".

Een origineel en prachtig idee waar voorasl de bruid gelukkig van werd en daarna ook de 4 oma's. Gehuld in identieke blauwe kanten jurken paradeerden de speciale bruidsmeisjes door het gangpad en gooiden bloemen met hun blik vol liefde en enthousiasme.

Een oma aan je zijde hebben op een speciale dag zoals een bruiloft is een geweldige prestatie, en als er vier zijn, dan is het bijna een droom die uitkomt. Complimenten aan Lindsey voor haar keuze en voor het overbrengen van alle vreugde van dat moment op ons door middel van de foto's die ervan genomen zijn.

Advertisement