Bruidspaar maakt een originele keuze voor de kleding van de getuigen: de foto's zijn prachtig

Janine image
door Janine

07 Maart 2024

Bruidspaar maakt een originele keuze voor de kleding van de getuigen: de foto's zijn prachtig
Advertisement

Getuigen en bruidsmeisjes behoren tot de belangrijkste figuren op de trouwdag. De bruid en bruidegom kiezen ze meestal uit hun beste vrienden, familieleden met wie ze een hechte band hebben en willen graag dat ze getuigen van het belang van het gevoel dat ze voelen tegenover hun geliefde. Kortom het zijn geen te onderschatten mensen en ook tijdens de ceremonie hebben ze een ereplaats. Ze staan altijd naast de twee hoofdrolspelers van de dag.

Het mooie, naast hun rol, is ook de manier waarop ze zich kleden. We zien vaak prachtige foto's waarop meerdere mensen dezelfde kleding dragen en voor één dag “hetzelfde” zijn. Mannen en vrouwen die er prachtig uitzien naast de geliefden. En het is precies een van deze foto's die het web is rondgegaan. Laten we eens kijken waarom.

Advertisement

De originele keuze van het bruidspaar…

De originele keuze van het bruidspaar…

@theweddingbliss/Instagram

Wanneer twee mensen trouwen, is het bijna vanzelfsprekend dat ze bruidsmeisjes en getuigen kiezen. En het is normaal om te denken dat de vrouwen lange, kleurrijke jurken dragen met details die doen denken aan de jurk van de bruid, terwijl de mannen zich presenteren in een elegant pak in overeenstemming met de bruidegom. Meestal is dit het geval, maar niet altijd. 

Een van de uitzonderingen op deze regel is de keuze van een Amerikaans bruidspaar dat, tegen alle regels in, besloot om een man onder de bridesmaids (beste vriendinnen van de bruid) en een vrouw onder de groomsmen (beste vrienden van de bruidegom) te hebben. De bijzonderheid die de interesse wekte en die mensen waardeerden betrof de keuze van de kleding.

Alle verwachtingen overtreffend, ziet men de getuige van de bruidegom gehuld in een lange zwarte jurk, in perfecte harmonie met de andere mannen aan haar zijde, terwijl de getuige van de bruid verschijnt in een zacht roze pak, passend bij de jurken van de bruidsmeisjes. Een kleurencombinatie die niet alleen de aandacht voor detail benadrukte, maar ook erg origineel was.

Advertisement

Je hoeft niets op te geven voor etiquette

Je hoeft niets op te geven voor etiquette

@theweddingbliss/Instagram

Omdat ze twee belangrijke mensen niet wilden opgeven, besloot het bruidspaar dat ze aan hun zijde zouden staan, en dat ze niet alleen die fundamentele rol zouden spelen, maar ook de juiste kleding zouden dragen. Niet iedereen is in staat buiten de gebaande paden te denken en gaat in sommige gevallen zelfs zo ver dat ze afzien van het maken van een keuze uit angst de regels niet te respecteren. In dit geval slaagde het bruidspaar erin om, zonder de organisatorische en "imago"-details te overschaduwen, alles op de best mogelijke manier te organiseren.

Hun over-the-top en “vreemde” keuze werd zeer gewaardeerd door de mensen en wie weet of het niet door iemand anders in de praktijk kan worden gebracht.

Veel positief commentaar...

In de reacties op de video kun je instemmende woorden lezen voor de keuze van de twee geliefden: "het is allemaal zo lief en schattig" - schreef iemand. De beslissing om twee dierbaren de rol van bridesmaid en groomsman te laten spelen, zonder het probleem van geslachtsverdeling te creëren, maar het te “gebruiken” om een heel origineel idee te implementeren, trof de gebruikers en werd gewaardeerd. 

Wat vind jij ervan? Vind je de kledingkeuze ook mooi?

Advertisement