Studente stuurt een uitnodiging voor haar afstuderen naar het verkeerde adres: een onbekende geeft haar een mooie verrassing

Janine image
door Janine

26 April 2022

Studente stuurt een uitnodiging voor haar afstuderen naar het verkeerde adres: een onbekende geeft haar een mooie verrassing
Advertisement

Veel jonge mensen wilden in het leven maar één doel bereiken: afstuderen. Degenen die een universitaire studie volgen en erin slagen om af te studeren, kunnen niet wachten om familieleden en vrienden bij elkaar te verzamelen om deze prestatie te vieren. Velen van ons deden het en misschien, om ervoor te zorgen dat iedereen aanwezig was, stuurden we een uitnodiging per post, een bericht, een e-mail of belden we om de dag en de tijd door te geven.

De hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen, gedroeg zich niet zo anders dan we zojuist hebben beschreven. Deze jonge vrouw stond op het punt af te studeren en stuurde een uitnodiging naar oude familievrienden om hen die dag bij zich te hebben. Het bijzondere? Ze had het verkeerde adres. Ze kwam er pas achter na het ontvangen van een brief van een onbekende. Eens kijken wat ze haar antwoordde.

via The Sun

Advertisement
abracadabbey/Reddit

abracadabbey/Reddit

In een moment van grote emotie stuurde de afgestudeerde studente een uitnodiging voor haar kennissen naar het adres waar ze ervan overtuigd was dat ze woonden. Een paar dagen later vond het meisje, in plaats van antwoord te krijgen, een briefje van een onbekende vrouw in de brievenbus.

In de brief, geplaatst door de hoofdpersoon van het verhaal op Reddit, lezen we dat de mensen aan wie de uitnodiging was gericht daar niet meer woonden en dat zij, de auteur van het briefje, niet op de hoogte was van het nieuwe adres waar de correspondentie afgeleverd kon worden. Reden waarom ze de uitnodiging om af te studeren terug moest sturen. Gelukkig heeft het leven soms verrassingen voor ons in petto en voor dit meisje was het precies zo.

In de brief beperkte de onbekende vrouw zich niet tot het uitleggen van de situatie, maar feliciteerde haar met het aanstaande afstuderen. "Ik maak van deze gelegenheid gebruik om je te feliciteren. Ik ken je niet, maar ik ben erg trots op je voor het pad dat je hebt afgelegd. - schrijft de onbekende vrouw - Wij vrouwen hebben altijd veel te bewijzen in de wereld van de wetenschap, maar ik ben blij om te weten dat je je doel hebt bereikt. Ik ben een moeder van twee jongens en ik wilde de kans niet missen om je het allerbeste te wensen."

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Ontroerende woorden vol liefde, vooral omdat ze door een onbekende zijn geschreven aan een meisje waarvan ze het bestaan ​​niet eens wist. Alles werd nog mooier en ontroerender toen de afgestudeerde studente, naast het kaartje, ook een biljet van 20 dollar in de envelop aantrof. Een klein cadeautje als wens voor een mooie en voldoening gevende werktoekomst.

De reacties van gebruikers op de post van het meisje waren talrijk en iedereen onderstreepte en waardeerde het prachtige en oprechte gebaar van die onbekende. Ze had kunnen doen alsof er niets was gebeurd, de brief gewoon terugsturen naar de afzender, maar nee, ze handelde anders en schonk een meisje een extra glimlach op een van de belangrijkste dagen van haar leven.

We hopen dat we vroeg of laat allemaal de kans krijgen om mensen met een groot hart zoals deze vrouw te ontmoeten of ermee in contact te komen.

Advertisement