Stel weigert van plaats te ruilen met een moeder die naast haar dochter wilde zitten die bang is om te vliegen

Janine

14 Mei 2022

Stel weigert van plaats te ruilen met een moeder die naast haar dochter wilde zitten die bang is om te vliegen
Advertisement

Vliegen is helemaal niet natuurlijk voor mensen, dus het is geen wonder dat veel mensen lijden of bang zijn om in het vliegtuig te stappen. Er zijn verschillende remedies om deze angst te overwinnen, tenminste tijdelijk, de tijd die nodig is om op de gekozen bestemming aan te komen. Als je weet dat je wat problemen hebt met vliegen, moet je in ieder geval meteen de nodige voorzorgsmaatregelen nemen. Wat zeker is, is dat de moeder die een stel dat naast haar in het vliegtuig zat, vroeg om van plaats te ruilen met haar jongste dochter, een kind dat erg bang was om te vliegen, zich hierin niet goed genoeg had georganiseerd. De vrouw was erg geïrriteerd toen het stel weigerde van plaats te ruilen. Wie had er gelijk?

via Mumsnet.com

Advertisement

Pexels / Not the actual photo

Een jonge vrouw vertelde over haar vliegervaring op Mumsnet, terwijl ze met haar vriend naar de Canarische Eilanden reisde en de gebruikers van de site om hun mening vroeg. De twee hadden speciaal betaald voor de stoelen waarin ze zaten, om precies te zijn £22: een stoel bij het raam en een middelste stoel. Op de buitenste stoel, die aan het gangpad, ging een vrouw zitten. De dochter van deze vrouw zat in de stoel voor haar en ze was blijkbaar erg bang om te vliegen. De vrouw vroeg het stel vervolgens om van plaats te kunnen ruilen, zodat ze dicht bij haar dochter kon zijn. Het probleem zou natuurlijk zijn geweest dat het paar uit elkaar had moeten gaan, ook al hadden ze die stoelen geboekt.

Het meisje weigerde beleefd om van plaats te wisselen om niet apart van haar vriend te zitten maar helaas irriteerde deze reactie de moeder van het meisje erg. De moeder begon in feite te bevestigen dat haar dochter minderjarig was terwijl zij allebei volwassenen waren die heel goed uit elkaar hadden kunnen zitten voor een paar uur vliegen.

Pixabay / Not the actual photo

Het stel bleef erbij, maar de jonge vrouw wendde zich toch tot het web voor een mening over deze episode. Hadden ze er goed aan gedaan om op hun vooraf gekochte stoelen te blijven zitten, of hadden ze die af moeten staan? Veel gebruikers kozen natuurlijk hun kant, met het argument dat de onbekende moeder voorzorgsmaatregelen had kunnen nemen als ze had geweten dat haar dochter bang was om met het vliegtuig te reizen. Ze had bijvoorbeeld vooraf een stoel voor haar kunnen kopen, zodat ze haar de hele reis naast zich zou hebben. Anderen zeiden echter dat, hoewel de twee geliefden gelijk hadden, ze zich schuldig zouden hebben gevoeld door hun stoelen niet af te staan aan het bange kind.

Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement