x
Haar vriend verhuist naar het huis dat…
Studente stuurt een uitnodiging voor haar afstuderen naar het verkeerde adres: een onbekende geeft haar een mooie verrassing Bruid besluit haar huwelijk in het ziekenhuis te vieren om haar grootvader, haar enige vaderfiguur, naast haar te hebben

Haar vriend verhuist naar het huis dat ze heeft gekocht en eist de eigenaar van het onroerend goed te worden

26 April 2022 • Door Janine
2.911
Advertisement

Met je geliefde in hetzelfde huis gaan wonen is een belangrijke stap, die zorgvuldig moet worden overwogen, maar die uiteindelijk onvermijdelijk zal zijn als de band tussen het paar sterk genoeg is. Naast de moeilijkheden om samen te leven, zullen er ook problemen zijn met betrekking tot de financiële planning: je moet meteen regels opstellen als je breuken in de relatie en veel ernstigere problemen in de toekomst wilt voorkomen. Erika Strong Rodi is een makelaar die nuchter advies op TikTok plaatste aan een ander meisje dat blijkbaar voor de grote stap stond om samen te gaan wonen en een huis te kopen. Erika was heel openhartig en veel gebruikers waren het met haar eens.


De vraag van een anoniem meisje ging over de aankoop van een huis in relatie tot haar vriend: nadat hij naar haar huis was verhuisd, vroeg hij om als eigenaar van het huis te worden toegevoegd. Volgens zijn standpunt zou hij namelijk hebben bijgedragen aan de kosten van het huis, zelfs als het huis door zijn vriendin was gekocht en alleen zij de hypotheek zou hebben betaald. Erika maakte in haar video haar gedachten over de kwestie duidelijk: "Absoluut niet". De video is door meer dan een miljoen mensen bekeken en de vele reacties van gebruikers hebben allemaal dezelfde mening: "Praat je over je ex?" of zelfs "Doe het niet, ook al trouw je met hem" en concrete getuigenissen als "Mijn man en ik zijn 30 jaar getrouwd en het huis staat niet op zijn naam".

Onder de verschillende tips is er natuurlijk het ondertekenen van de huwelijkse voorwaarden voor het geval de twee besluiten te trouwen, hoewel veel andere gebruikers de vrouw simpelweg hebben voorgesteld haar huidige vriend te verlaten. Iemand die zich op deze manier voordoet, lijkt in feite andere plannen in gedachten te hebben en lijkt gebruik te willen maken van de mogelijkheid om een ​​huis te krijgen, of op zijn minst gedeeltelijk, zonder daadwerkelijk uit te geven wat hij zou moeten doen om dat doel te bereiken. "Absoluut NIET”, schrijft een gebruiker en voegt eraan toe: "En wat denkt hij dan, dat hij huiseigenaar wordt door een aantal dingen te betalen? Ongelooflijk.”

We begrijpen dat het niet gemakkelijk is om als koppel de financiën te beheren en dat iedereen zijn "juiste" manier vindt om met deze onderwerpen om te gaan, maar welk advies zou jij geven aan het meisje dat een huis heeft gekocht? Schrijf het ons in de reacties!

Tags: HuizenVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt