Ze wordt op haar 49ste moeder: velen bekritiseren haar en noemen haar egoïstisch - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze wordt op haar 49ste moeder: velen…
Na de scheiding huurt hij een oppas in voor zijn kinderen: Ze vraagt haar ​​14-jarige dochter om op haar broertje te passen terwijl ze aan het werk is: ze riskeert 1 jaar cel

Ze wordt op haar 49ste moeder: velen bekritiseren haar en noemen haar egoïstisch

27 April 2022 • Door Janine
769
Advertisement

Beslissen om een kind op de wereld te zetten is het mooiste wat er is, maar ook het meest ingewikkeld. Als er voor sommigen in feite geen problemen zijn en ze erin slagen alles met grote sereniteit onder ogen te zien, is dat voor anderen niet zo en zijn de moeilijkheden die ze onderweg tegenkomen talrijk. Reeds vanaf de conceptie kunnen sommige stellen problemen ervaren. Zwangerschappen zijn niet altijd succesvol en, door te proberen, verstrijkt de tijd en nemen de jaren van de toekomstige ouders toe.

Een beetje zoals wat er is gebeurd met de vrouw waarover we je gaan vertellen. Zij en haar man hebben veel pogingen gedaan en zijn er nooit in geslaagd het doel te bereiken. Maar laten we hun geschiedenis wat beter leren kennen.

via: Mirror

Deze 49-jarige vrouw deed haar verhaal op sociale media. In sommige video's die op Tik Tok zijn gepubliceerd, vertelde ze vaak over de moeilijkheden die ze tegenkwam op de weg naar het ouderschap en het feit dat de artsen haar inmiddels heel weinig hoop hadden gegeven om moeder te kunnen worden.

"Toen ik 41 was, vertelden ze me dat het voor mij niet meer mogelijk zou zijn om een ​​kind te verwekken en dat ik me zou moeten neerleggen bij het idee om nooit moeder te worden." In een van de video's vertelt deze vrouw hier over, maar na een korte onderbreking zien we het beeld van haar met een prachtige baby in haar armen. Op dat moment bekende de vrouw dat ze een belangrijke beslissing had genomen met haar partner: ze hebben uiteindelijk een meisje geadopteerd.

Een prachtige keuze en ook een beetje gedurfd, zeker gezien de leeftijd van de vrouw: 49 jaar. Dit leek niet zo'n groot en onoverkomelijk obstakel voor haar op weg naar het moederschap, maar veel gebruikers die van haar verhaal hoorden waren het helemaal niet eens met haar keuze.

"Ik hoop dat je een lang leven zult hebben" - "Dat kleine meisje zal een te oude moeder hebben" - "Het zou nooit in me zijn opgekomen om zoiets te doen, het spijt me voor het meisje" - Dit zijn enkele van de opmerkingen waarin je merkt dat sommigen het niet eens zijn met de beslissing om op 49-jarige leeftijd moeder te worden.

Maar gelukkig waren er, als aan de ene kant de steun schaars was, aan de andere kant mensen die haar steunden: "Ik ben blij dat iemand dat kleine meisje een kans heeft gegeven en haar heeft geadopteerd" - "Het is haar leven en het is juist dat ze dit zelf beslist. Ik begrijp niet waarom mensen zo onbeschoft zijn" - "Ik ben blij dat deze moeder erin geslaagd is om haar droom waar te maken” - Woorden van vreugde en geluk die de vrouw opvrolijkten en haar hoop gaven.

Advertisement

Het lezen van waarderingen en niet alleen kritiek gaf haar wat meer kracht om door te gaan en een uitdaging aan te gaan die zeker niet eenvoudig is, maar mooi en vol liefde. De gebruiker van Tik Tok plaats voortdurend updates over haar gezin en het kleine meisje, dat sereen en vredig in de armen van haar moeder lijkt te liggen.

We wensen haar veel geluk en dit gezinnetje het allerbeste.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt