Student nodigt een 71-jarige vrouw bij haar thuis uit die de laatste nachtbus had gemist: nu zijn ze beste vriendinnen - BekijkDezeVideo.nl
x
Student nodigt een 71-jarige vrouw bij…
Deze vrouw wast en doucht maar één keer per week Ze onthult onbedoeld aan haar toekomstige schoonzus dat haar broer al 4 kinderen heeft: hij wordt woedend

Student nodigt een 71-jarige vrouw bij haar thuis uit die de laatste nachtbus had gemist: nu zijn ze beste vriendinnen

17 Mei 2022 • Door Janine
17.346
Advertisement

Uit een goede daad volgt meestal altijd een andere: zo worden positiviteit en zogenaamde "wonderen" verspreid. Een 19-jarig meisje bijvoorbeeld interesseerde zich onmiddellijk in een vrouw van een bepaalde leeftijd die 's nachts alleen leek rond te dwalen in Glasgow, in Schotland. De vrouw had de laatste nachtbus gemist om naar huis te kunnen en dwaalde als gevolg daarvan in complete eenzaamheid door de straten van de stad. De jonge vrouw, die net naar een feestje was geweest, kon die oma niet 's nachts alleen op straat laten, dus nodigde ze haar uit om die nacht bij haar in huis te blijven slapen.


Rebecca McCurry, een 19-jarige studente, was net naar een feestje geweest toen ze de vriendelijke Ann tegenkwam, een 71-jarige oma die lopend was achtergebleven nadat ze de laatste bus had gemist. De vrouw was in maart 2021 naar Glasgow gekomen om haar zieke broer te bezoeken en dwaalde door de straten van de stad zonder de mogelijkheid om naar huis terug te keren. Ze kon niet eens in het hotel slapen vanwege de beperkende maatregelen vanwege Covid-19, dus ze kon nergens heen. Nadat ze de vrouw had gevraagd of alles in orde was, wilde Rebecca die arme vrouw niet alleen laten en nodigde haar uit om de nacht bij haar thuis door te brengen. Ann bedankte haar met stralende ogen: ze had die nacht haar leven gered.

The 71-year-old gran was wandering the streets alone 😩

Pubblicato da Daily Record su Lunedì 9 maggio 2022

"Ik kon het niet geloven toen ze me vertelde dat ze al zo lang door de buurt liep,” merkte Rebecca op, "Het was al 11.30 uur 's nachts. Ik liet haar binnen en liet haar door de beveiliging passeren door te vertellen dat ze mijn oma was.” De twee gingen naar de kamer en Rebecca vertelde Ann dat ze weer terug zou keren naar het feest: "Waar is mijn uitnodiging?" zei Ann meteen, en even later kwamen ze allebei op het feest van Rebecca's vrienden. "Iedereen vond het geweldig", merkte de jonge studente op.

De volgende dag was Rebecca bijna vergeten dat ze Ann in haar kamer had laten slapen en schrok ze bijna om die vreemde pluk haar van onder de dekens te zien steken. Die dag slaagde Ann erin om veilig en wel thuis te komen, maar oma stopte geen moment om Rebecca te bedanken voor haar oneindige vriendelijkheid.

Advertisement

De twee hielden contact en werden goede vrienden. Rebecca bezocht haar voor een weekend in Dumfries en Galloway, in Schotland, waar ze het fantastisch vond om de verhalen van de oude vrouw te horen. "Ik vond haar zo interessant," zei Rebecca, "Ze is een beetje een hippie en heeft zoveel interessante verhalen te vertellen, ze heeft alle baantjes genomen die ze kon krijgen."

De twee hebben zeer verschillende leeftijden, maar dat weerhoudt hen er niet van om beste vrienden te worden. Ook realiseerde Rebecca zich dat oud worden haar niet meer bang maakt: "Als dat betekent dat ik gepensioneerd ben, dan vind ik het best!”.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt