"Ik moet 8 kinderen opvoeden: we douchen samen om tijd te besparen en ze gaan naar bed wanneer ze maar willen" - BekijkDezeVideo.nl
x
"Ik moet 8 kinderen opvoeden: we douchen…
Ze adopteert een meisje en wanneer ze ontdekt dat haar biologische ouders dakloos zijn, verwelkomt ze hen in haar huis

"Ik moet 8 kinderen opvoeden: we douchen samen om tijd te besparen en ze gaan naar bed wanneer ze maar willen"

11 Mei 2022 • Door Janine
19.584
Advertisement

Zoals we allemaal weten, is er geen handleiding voor de perfecte ouder om te volgen, aangezien iedereen ervoor kiest om zijn kind op te voeden zoals hij dat wil. De methoden en trucs die ouders gebruiken, werken niet altijd bij alle kinderen: je moet dat doen wat het beste werkt voor jouw situatie.

Heather is een 29-jarige super-moeder met 8 kinderen en heeft vier van haar educatieve methoden op TikTok onthuld, die altijd goed voor haar hebben gewerkt, maar die voor de meeste mensen zeer twijfelachtig zijn. Laten we samen kijken wat het is.

Heather's video's op TikTok zijn erg populair en haar account wordt gevolgd door bijna twee miljoen mensen; blijkbaar voelen gebruikers zich erg aangetrokken tot het praktische advies en de avonturen van een vrouw die de kracht had om 8 kinderen te baren en die elke dag van haar leven voor hen zorgt. Hoe doet ze dat? Sommige moeders voelen zich (terecht) al uitgeput met twee kinderen, hoe houdt Heather orde en rust met acht kinderen in huis? De jonge moeder gaf enkele antwoorden in de video en specificeerde dat niet iedereen haar manier van opvoeden van haar kinderen zal waarderen.

Ten eerste beweerde Heather dat ze een bed deelde met al haar kinderen, op een veilige manier, natuurlijk. Ze onthulde ook dat ze, in tegenstelling tot veel moeders en vaders, haar kinderen niet dwingt om op een vast tijdstip naar bed te gaan, maar dat ze zelf kunnen beslissen om wakker te blijven op voorwaarde dat zij, Heather, ook wakker blijft.

Een andere onthulling die tot veel controverses heeft geleid, betreft de verschillende zepen en wasmiddelen die voor de kleintjes worden gebruikt: Heather heeft nooit speciale zeep voor haar kinderen gekocht. Voor veel ouders is deze optie nauwelijks te begrijpen, omdat kinderen vaak een gevoelige huid hebben en dermatitis of andere onaangename medische aandoeningen kunnen ontwikkelen door het gebruik van te agressieve zeep. Daarnaast zei de moeder dat ze samen met haar kinderen onder de douche staat, om tijd te besparen en ook iets op het verbruik. Soms nemen ze een bad, maar meestel douchen ze.

Hoewel veel gebruikers haar om deze methoden hebben bekritiseerd, hebben vele anderen haar geprezen en gesteund: "Douchen met kinderen bespaart veel tijd", schreef een gebruiker, terwijl een andere opmerkte: "Ik vind het altijd zo interessant om te zien hoe andere ouders het doen. Niets van wat je zei zou voor mij werken, maar dat geeft niet!! Gelukkige en gezonde kinderen = goede ouders."

Wat vind jij van deze "tips"? Heb je er al een opgevolgd?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt