Direct na de ceremonie valt de bruidegom in slaap: de bruid kan haar ogen niet geloven

Janine image
door Janine

24 Juli 2023

Direct na de ceremonie valt de bruidegom in slaap: de bruid kan haar ogen niet geloven
Advertisement

Het huwelijk is ongetwijfeld een van de gelukkigste en meest begeerde gebeurtenissen van een verliefd paar: het vertegenwoordigt het verlangen om je voor altijd te verbinden en bezegelt een band waarvan wordt aangenomen dat deze al diep is. De voorbereiding op de langverwachte dag is echter niet zo aangenaam. Organisatorische stress kan toekomstige echtgenoten onder druk zetten en sommige kunnen worden gegrepen door echte hysterische of paniekaanvallen.

Maar dit is hier niet het geval, het is niet wat we gaan vertellen: het pasgetrouwde paar had de ring al om hun vinger en had het "jawoord” uitgesproken dat hun verbintenis had ingezegend. Een droomhuwelijk, zeker voor de bruidegom die… kort daarna in slaap viel!

via Ilgazzettino

Advertisement
Vidal Balielo Jr./Pexels

Vidal Balielo Jr./Pexels

De protagonist van dit verhaal heet Pierfrancesco, een man die een kleine legende op het web is geworden. Laten we eens kijken waarom.

De man, die net de echtgenoot van zijn partner was geworden, zat in de auto met zijn nieuwe vrouw. De twee veranderden van "locatie", vermoedelijk op weg na de ceremonie die net had plaatsgevonden naar een restaurant om de gelukkige gebeurtenis te vieren.

We hebben er niet veel details over, maar misschien heeft de autorit, de avond voor de ceremonie, de emotie of wie weet wat nog meer de man ertoe gebracht zijn ogen "even" te sluiten. Uit dit detail is een epische scène ontstaan!

Advertisement
@pierfrancescodm

@pierfrancescodm

Zodra het voertuig tot stilstand is gekomen, gaat langzaam het achterraampje van de auto naar beneden. Vrienden staan ​​klaar om de pasgehuwden met vreugde en enthousiasme te verwelkomen... En dan zien we de man.

Hij is onbeweeglijk, leunt comfortabel op de autostoel, de ogen dicht, vastbesloten om een ​​heerlijk dutje te doen! Zelfs de stemmen van verbijsterde familieleden en vrienden kunnen de diep slapende persoon niet wakker maken. Zijn vrouw, glimlachend en geamuseerd, lacht medeplichtig naar de gasten die op hen wachtten.

"Mag ik alleen naar binnen?", horen we haar aan de groep mensen vragen: een van hen filmt het bizarre voorval op zijn mobieltje. “Nee”, hoor je iemand kortweg antwoorden. Anderen maken grapjes over het feit of de slapende persoon nog leeft.

Uiteindelijk besluiten enkele aanwezigen om Pierfrancesco krachtig door elkaar te schudden, die uiteindelijk wakker wordt. Zodra hij beseft wat er is gebeurd, laat hij, zij het versuft, een verlegen glimlach zien. Zelf zette hij het leuke filmpje online met de titel: “vraag alsjeblieft geen scheiding aan”. De vrouw lachte om het hele gebeuren, hoe zou jij hebben gereageerd?

Source:

Radio 105

Advertisement