"Mijn buurvrouw staat erop haar kinderen zonder toestemming in mijn tuin te laten spelen, ik moest een klacht indienen" - BekijkDezeVideo.nl
x
"Mijn buurvrouw staat erop haar kinderen…
Stel laat alles achter en besluit voor altijd op een cruiseschip te wonen: Oudere man belt elke dag de burgemeester om haar te beledigen: ze gaat naar hem toe met croissants en ze sluiten vriendschap

"Mijn buurvrouw staat erop haar kinderen zonder toestemming in mijn tuin te laten spelen, ik moest een klacht indienen"

18 Mei 2022 • Door Janine
81.038
Advertisement

Of je nu in de stad of op het platteland woont, de meeste mensen zullen met buren te maken hebben gehad. Hoewel in sommige gevallen de verhoudingen goed zijn, met elkaar kunt opschieten en elkaar helpt, zijn in andere gevallen de situaties misschien niet al te best. Als je een van de gelukkigen bent en niet gelooft wat we zojuist hebben gezegd, nodigen we je uit om dit verhaal te lezen.

De hoofdpersoon van het verhaal vertelde op Reddit de slechte ervaring die ze had met haar buren en hun kinderen. We leggen je uit wat er is gebeurd.

via: Reddit

Ze is een 29-jarige vrouw die bij haar jongere zus woont en legt uit dat ze een trampoline achter in hun tuin heeft die ze gebruikten toen ze klein waren. Niets abnormaals, iedereen bewaart weleens een oud object, ook als het niet meer wordt gebruikt, en merkt het niet op, tenminste totdat de nieuwe buren er meer belang aan hechten dan verwacht.

"Onze nieuwe buren zijn ongeveer een jaar geleden hier naartoe verhuisd. - schrijft de auteur van het bericht - Het is een gezin met 4 kinderen van verschillende leeftijden. Sinds een paar weken is het weer veranderd en de zon domineert, dus het is heerlijk om een paar uurtjes in de tuin door te brengen. De kinderen van mijn nieuwe buren deden dat en ik had er geen problemen mee totdat ze de trampoline opmerkten die ik in de tuin had staan."

Volgens het verhaal vroeg de buurvrouw op een zonnige middag in Glasgow onze hoofdpersoon of haar kinderen de trampoline een tijdje mochten gebruiken en samen plezier mochten hebben. De eigenaresse vond het goed en gaf toestemming, in het vertrouwen dat alles voor de avond voorbij zou zijn.

"Om 19.00 uur had ik een afspraak met een paar van mijn vrienden voor een aperitief in de tuin. - schreef de gebruiker @poopypainpants - Kort daarvoor was ik boodschappen gaan doen en ik was er zeker van dat ik bij mijn terugkeer niemand thuis zou hebben gevonden, maar dat was niet zo. De kinderen waren daar nog aan het spelen en ik was sprakeloos. Ik zei dat ze onmiddellijk moesten vertrekken maar het werd een tragedie. Ze barstten in tranen uit en hun moeder kwam naar buiten om me te vragen of ze langer mochten blijven, nee dus, dat was niet mogelijk en ze was beledigd. Jammer dan”.

Helaas was dat niet de enige episode waarin de kinderen en de trampoline de hoofdrol speelden. In de dagen daarna herhaalde de situatie zich meer dan eens en leidden terecht tot onenigheid tussen de eigenaresse van het huis en de buurvrouw. Het was voor de hoofdpersoon van het verhaal niet mogelijk dat die kinderen, hoewel zij niet beter wisten, haar tuin zouden betreden en er zonder toestemming zouden gaan spelen.

"Ik vertelde mijn moeder over dit ongemak, maar het enige wat ze me bleef zeggen was om ze te laten spelen. Het waren kinderen en ik gebruik de trampoline niet, was het zo moeilijk om een ​​oogje dicht te knijpen? Maar dit was mijn huis, mijn tuin, mijn trampoline en ze waren zo onbeleefd dat ze dachten dat ze konden doen wat ze wilden."

Advertisement

Wat de auteur van het bericht het meest irriteerde, was de totale onverschilligheid van een moeder die onverschrokken bleef verschijnen zoals zij dat nodig achtte en de verzoeken van de betrokken persoon negeerde. Ondanks de discussies gaf de buurvrouw de kinderen zelfs toestemming om in hun tuin te gaan spelen, zelfs in het weekend, om 9 uur 's ochtends en terwijl de eigenaar probeerde uit te slapen.

Dat bleef zo doorgaan en het dagelijkse leven was zo ondraaglijk dat het het meisje tot een drastische beslissing bracht. Om dit alles een halt toe te roepen, moest ze uiteindelijk een klacht indienen tegen de buren.

Een ongelooflijk verhaal, maar het is niet zo onwaarschijnlijk dat je het in de realiteit zult vinden. Heb je ooit te maken gehad met zulke onbeschofte buren?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt