Ze geeft bijna 2400 euro uit in een restaurant in Disney World, waarbij ze iedereen sprakeloos achterlaat

Janine image
door Janine

15 December 2023

Ze geeft bijna 2400 euro uit in een restaurant in Disney World, waarbij ze iedereen sprakeloos achterlaat
Advertisement

Het is bekend dat we reizen voor het plezier, om onszelf af te leiden en om van unieke ervaringen te genieten: het is niet verwonderlijk dat er naast het geld dat al is uitgegeven ook nog veel geld wordt uitgegeven om de vakantie zelf te organiseren. Lunches en diners in restaurants, excursies, souvenirs: er zijn oneindig veel manieren om je "reserves" op te maken.

De vrouwelijke hoofdpersoon van dit verhaal weet er alles van: zij wist samen met slechts 3 andere mensen maar liefst 2400 euro uit te geven! Een beslist enorm bedrag, maar er is een verklaring die dit kan rechtvaardigen.

Advertisement

Het verhaal van Bethany

Het verhaal van Bethany

@ bethanyvinton/Instagram

De vrouw, Bethany Vinton, houdt zich bezig met het beoordelen van het eten in de Disney-parken en dus ging ze eten bij Victoria & Albert's, een exclusief restaurant, in Disney World in Florida. Haar taak bestaat dus uit het proeven van maaltijden en deze vervolgens beoordelen, maar dat betekent niet dat haar altijd alles gratis wordt aangeboden.

In dit geval niet tenminste. Aan de andere kant kost een toegangsticket voor het beroemde themapark al snel bijna 500 euro voor een week toegang. Daarbij moet gezegd worden dat de vrouw niet de enige was: ze deelde een tafel met drie andere mensen en legde uit hoe de menukaart van dat luxe restaurant werkt.

"Je kunt kiezen uit twee verschillende opties: je kunt het lunchmenu of het menu van de chef bestellen, de eerste bestaat uit zeven gangen voor zo'n 280 euro, de tweede bestaat zelfs uit negen gangen voor een prijs van bijna 350 euro”, onthulde Bethany, maar ze beperkte zich niet tot het uitproberen van het duurste menu: ze besloot nog verder te gaan, waardoor iedereen verbijsterd achterbleef.

Advertisement

Een hele hoge rekening om te betalen

Een hele hoge rekening om te betalen

KamranAydinov/Freepik

Ze voegde er namelijk ook een combinatie van een selectie van gekozen wijnen aan toe, die ongeveer 185 euro kosten. Alles per persoon uiteraard. Dus met de belastingen erbij was de rekening voor die tafel zo'n 2400 euro!

De vrouw rechtvaardigde die dwaze uitgave door te schrijven dat het een grote droom van haar was om van haar verlanglijstje af te vinken. Veel gebruikers die de recensie van die gerechten en hun relatieve kosten zagen, waren echter nogal kritisch: "Met dat bedrag betaal ik de rekeningen en de huur voor een hele maand", merkte iemand op, “ik kan er voor meer dan 6 maanden huur mee betalen”, reageerde een ander.

Bethany beschreef die enorme maaltijd (die enkele uren duurde) als een uitspatting waar ze dankbaar voor is, een ervaring die de moeite waard was en die, naar haar mening, absoluut elke uitgegeven cent waard was. Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement