Een tweeling bevalt tegelijkertijd in hetzelfde ziekenhuis en hun baby's hebben hetzelfde gewicht en dezelfde lengte - BekijkDezeVideo.nl
x
Een tweeling bevalt tegelijkertijd in…
Hij wordt boos op de verkoper voor de opmerkingen tegen zijn vrouw en dochter: Moeder en dochter kopen een huis met al hun spaargeld: het wordt bezet nog voordat ze er zelfs maar binnenkomen

Een tweeling bevalt tegelijkertijd in hetzelfde ziekenhuis en hun baby's hebben hetzelfde gewicht en dezelfde lengte

21 Mei 2022 • Door Janine
29.075
Advertisement

Iedereen die een ​​tweelingzus of broer heeft, weet hoe bijzonder de band tussen twee identieke mensen kan zijn. Hetzelfde zijn vanuit fysiek oogpunt betekent niet noodzakelijkerwijs karaktercompatibiliteit, maar het is bekend dat er een bepaalde alchemie bestaat tussen tweelingen. Vaak zoeken ze elkaar op, delen min of meer mooie momenten, worden beste vrienden en proberen in veel gevallen altijd alles samen met elkaar te doen.

De tweeling waarover we het willen hebben weet er alles van. Ze hebben namelijk de ervaring beleef van de bevalling op hetzelfde moment. Dit was niet vooraf zo bepaal, maar het gebeurde en liet hen aangenaam verrast. Laten we samen uitzoeken hoe het is gegaan.

via: Dailymail

#Twinning for the win! Twin sisters Jill Justiniani and Erin Cheplak share the same birthday, and now their newborn sons do, too! ❤️

Pubblicato da Good Morning America su Venerdì 13 maggio 2022

Dit zijn Jill Justiniani en Erin Cheplak, tweelingzussen die beroemd zijn geworden op internet omdat ze in dezelfde structuur op dezelfde dag zijn bevallen van hun kinderen, slechts een paar uur van elkaar. De twee vrouwen hadden niet verwacht dat zoiets zou gebeuren, Jill had immers een keizersnede gepland voor 5 mei, terwijl Erin ongeveer 10 dagen later was uitgerekend. Maar het liep anders.

"Ik wist dat mijn zus in het ziekenhuis was opgenomen voor de bevalling, maar ik zou een paar dagen later bevallen van mijn baby met een geplande bevalling. - vertelde Erin - De ochtend voor Jill's geboorte voelde ik echter iets vreemds. Ik belde mijn man en vertelde hem dat ik er vrij zeker van was dat de vliezen waren gebroken. Toen belde ik mijn zus en vertelde haar hetzelfde. Ik kon het niet geloven, het was zo onwaarschijnlijk”.

Maar wat ze niet hadden verwacht, stond op het punt te gebeuren. De twee zussen hadden ontdekt dat ze ongeveer in dezelfde periode zwanger waren geworden, maar ze waren ervan overtuigd dat het heel moeilijk was om hun baby's op dezelfde dag geboren te laten worden. "Het was bijzonder om tegelijkertijd de zwangerschapservaring te delen. - vertelde Jill - We steunden en hielpen elkaar".

Oliver en Silas werden ongeveer 5 uur na elkaar geboren en waren meteen heel speciaal. Ze deelden niet alleen de datum en structuur waarin ze werden geboren, maar ze hebben ook iedereen verbaasd over hetzelfde gewicht en dezelfde lengte. Het kon immers niet anders gezien de symbiose en de liefdevolle relatie die tussen hun moeders bestond.

Zulke geboorten vullen het hart altijd met geluk: weten dat er twee baby's zijn geboren, is op zich al een grote vreugde, maar om te bedenken dat deze tweeling hen op dezelfde dag op de wereld heeft gezet is echt ontroerend vanwege het ongelooflijke toeval, nietwaar?

We wensen beide families en vooral hun kleintjes Oliver en Silas een goed leven toe.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt