De partner overlijdt: zijn familie eist dat de vrouw hen de verlovingsring teruggeeft - BekijkDezeVideo.nl
x
De partner overlijdt: zijn familie eist…
Dit meisje slaagt erin zichzelf zo te transformeren dankzij make-up, dat gebruikers haar ervan beschuldigen Baas eigent zich het project van een medewerkster toe:

De partner overlijdt: zijn familie eist dat de vrouw hen de verlovingsring teruggeeft

29 Juni 2022 • Door Janine
2.163
Advertisement

Je geliefde verliezen, vooral degene met wie je als jongere besloot te trouwen, is een vreselijke situatie waar niemand ooit mee te maken zou moeten krijgen. Als je iemand die zo dichtbij je staat verliest, moet je kunnen rekenen op de steun van je familie en die van je verloren partner. Helaas is dat niet altijd mogelijk.

Een 31-jarige vrouw kreeg kort na het verschrikkelijke verlies te maken met een vervelende familieruzie. De jonge vrouw deelde haar verhaal op Reddit nadat een vriend had voorgesteld om een ​​onbevooroordeelde mening te vragen.

via: Reddit

Een familie-erfstuk

"Jake en ik waren al 6 jaar samen", schreef de vrouw in haar verhaal, "zijn dood was plotseling en ik ben nog steeds in rouw". Als het nieuws nog niet dramatisch genoeg was, voegen we eraan toe dat de twee net officieel verloofd waren. De verlovingsring die haar overleden vriend haar had gegeven, was een juweel van onschatbare waarde voor haar toekomstige schoonouders: hij was al generaties lang in het bezit van hun familie en hij had hem zelf alleen gekregen met de zegen van zijn grootmoeder.

Op de begrafenis van haar vriend, die zij organiseerde en betaalde, vroeg haar ex-zwager haar om de verlovingsring terug te geven. Jim, Jake's 32-jarige broer, vertelde haar dat zijn vriendin, Stacy, dol was op die ring en bleef hem vragen om een ​​soortgelijk sieraad. De man vroeg haar vervolgens om die ring terug te krijgen om zijn vriendin ten huwelijk te vragen, aangezien het juweel oorspronkelijk van zijn grootmoeder was.

De vrouw weigerde het terug te geven en verweet Jim dat hij zo'n verzoek had gedaan op de begrafenis. Na de ceremonie stuurde Stacy haar een bericht waarin stond dat ze "het huwelijk tussen haar en Jim altijd had gezien als het bitterzoete einde" van haar relatie. Meteen daarna blokkeerde de vrouw Stacy van alle sociale media.

Ten slotte nam de voormalige schoonmoeder contact met haar op en vertelde haar dat ze de ring niet mocht houden. "Ik werd woedend en zei nee, de ring zal bij me blijven en me zo nodig naar het graf volgen", schreef ze. "Het is een prachtig symbool van Jake's liefde en ik zal niet toestaan ​​dat Jim en Stacy deze herinnering aan hem bezoedelen", schreef de vrouw.

In een update-post zei de vrouw dat ze een alternatieve oplossing overwoog: "Jake heeft een 10-jarig nichtje die ver weg woont. Ik heb op haar gebabysit toen haar ouders nog in de stad woonden. Ik denk dat ik haar de ring zal geven nadat ze is afgestudeerd en haar collegegeld zal betalen met het geld van de levensverzekering dat ik heb gekregen. Ik hoop dat ik op deze manier zowel Jake als zijn grootmoeder goed kan doen. Ze zeggen dat de tijd alle wonden heelt, hopelijk is 8 jaar genoeg voor mij om de ring los te laten. Zo niet, dan zie ik dat dan wel. Ik zal niemand in zijn familie vertellen wat ik van plan ben, ik wil dat ze denken dat ze de ring voor altijd kwijt zijn. Ik vind het een straf die bij hun daden past."

Reddit-gebruikers waren het grotendeels met haar eens vanwege het feit dat de vrouw de hele begrafenis op eigen kosten betaalde. Wat vind jij?

Tags: FamilieVerhalenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt