Zwangere vrouw onderbreekt huwelijk op het mooiste moment: “Ik draag je baby, luister naar me” - BekijkDezeVideo.nl
x
Zwangere vrouw onderbreekt huwelijk…
Ze denkt dat ze last heeft van verstopping, in werkelijkheid weet ze niet dat ze zwanger is: ze bevalt thuis van een prachtig meisje

Zwangere vrouw onderbreekt huwelijk op het mooiste moment: “Ik draag je baby, luister naar me”

19 Mei 2022 • Door Janine
15.598
Advertisement

Als we bruiloft zeggen, waar denk je dan als eerste aan? Misschien aan liefde, of vreugde, geluk, delen en vele andere positieve dingen die normaal gesproken aan deze speciale dag verbonden zijn. In werkelijkheid weten we dat dit niet altijd de manier is waarop de dingen gaan, maar dat soortgelijke dagen de slechtste ervaring ooit kunnen worden. Een beetje wat er is gebeurd met het paar waarover we je gaan vertellen.

Twee pasgetrouwden die op het hoogtepunt van de ceremonie enigszins werden afgeleid door een ongenode persoon, maar die de bruidegom blijkbaar heel goed kende. We vertellen je wie ze was en wat ze deed.


In een video gepost op sociale media door de gebruiker @danielleondemand, zien we een stel gefilmd op het belangrijkste moment van hun huwelijk: de uitwisseling van de beloften. Het moment waarop twee mensen die van elkaar houden eeuwige liefde beloven en zich ertoe verbinden om onvoorwaardelijk voor elkaar te zorgen en van elkaar te houden, wat hun toekomst ook is. Momenten waarop ook alle gasten hun adem inhouden en het hart waanzinnig klopt van emotie, momenten die in dit geval onderbroken werden door een externe stem die om aandacht vroeg.

"Anthony, Anthony, je doet alsof je me niet kent, maar je weet dat dat niet waar is. Ik draag je baby bij me. Kijk naar me, ik weet dat je me hoort" - woorden waar iedereen van huiverde en een perfect moment destabiliseerden. Op de beelden zie je het paar bij het altaar, gericht om naar de officiant te luisteren, terwijl de aandacht van de gasten wordt getrokken door deze wanhopige stem op zoek naar antwoorden.

De bruidegom, Anthony, leek het echter niet te horen. Hij wendde zich geen moment tot de vrouw die hem bleef roepen. De enige die na een paar seconden reageerde, was de dochter van de bruid. Aanvankelijk naast haar moeder, zien we het meisje haar geduld verliezen en beginnen te schreeuwen: "Wat is er mis met je? Wat is er aan de hand? Het zou beter zijn als je het huwelijk van mijn moeder verlaat.”

Gelukkig wisten andere mensen die naast haar stonden haar te blokkeren en te voorkomen dat ze uithaalde naar de zwangere vrouw die, zoals we specificeren, nooit op video verschijnt.

Te midden van de verbijstering en verbazing van de gasten eindigt de clip voordat we kunnen zien hoe het werkelijk ging. Desondanks kregen de afbeeldingen een enorme zichtbaarheid en bereikten ze meer dan 2 miljoen views.

Advertisement

De video ging viraal op internet en zorgde ook voor veel reacties. De meeste mensen bleven met ingehouden adem achter en vroegen naar de verdere ontwikkelingen en in het bijzonder of de bruid had besloten een hypothetisch ontrouwe man als haar echtgenoot te nemen. In een commentaar is te lezen: "Vertel me alsjeblieft dat die vrouw niet heeft beloofd hem de rest van haar leven lief te hebben en te respecteren".

Het antwoord kwam niet en de twijfel bleef. Het enige waar we zeker van zijn, is dat deze bruiloft voor altijd in de herinnering zal blijven van zowel het paar als de gasten, denk je ook niet?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt