Ze krijgt een cadeau van haar stiefkinderen: ze opent het en ontdekt dat het de documenten zijn voor hun adoptie (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze krijgt een cadeau van haar stiefkinderen:…
Deze moeder blijft haar twee kinderen van 5 en 6 jaar borstvoeding geven

Ze krijgt een cadeau van haar stiefkinderen: ze opent het en ontdekt dat het de documenten zijn voor hun adoptie (+ VIDEO)

20 Mei 2022 • Door Janine
4.028
Advertisement

Uitgebreide families zijn niet altijd het gemakkelijkste om mee om te gaan. Als twee mensen elkaar ontmoeten en elkaar leuk vinden, maar andere relaties achter de rug hebben waaruit kinderen zijn geboren, hoe moeten ze dit nieuwe leven dan beheren? Er is geen precies en vanzelfsprekend antwoord op dit soort vragen, we kunnen ons alleen maar voorstellen hoe ingewikkeld de rol van stiefouder is. Wat het meest destabiliseert, is de relatie met de “stiefkinderen” en de figuur die gewoonlijk de prijs betaalt om later in het gezin te zijn gekomen, die van de stiefmoeder. Een bijzonder en soms controversiële persoon dat zelfs een terugkerend cliché is geworden in verhalen, films en elk ander soort verzonnen verhaal. In zulke gevallen is het een persoon met een trots en onvriendelijk karakter, vaak ook negatief, wat gelukkig niet altijd overeenkomt met de werkelijkheid.

De hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen is daar het levende bewijs van. In plaats van gemeen te zijn, is deze vrouw erin geslaagd het hart en de genegenheid van de twee stiefkinderen te veroveren, die een prachtige manier hebben gevonden om haar te bedanken voor alles wat ze door de jaren heen voor hen heeft gedaan. Laten we eens kijken.


In een video die door gebruiker Nicholas op Youtube is geplaatst, zien we beelden van een vrouw, een moeder, of beter gezegd, een stiefmoeder die zittend op een fauteuil een verjaardagscadeau wil uitpakken. Aan de andere kant van de camera staan ​​de auteurs van het geschenk: haar stiefkinderen. Een broer en zus die besloten hebben om die dag heel speciaal te maken.

In de eerste momenten van de video zien we de vrouw terwijl ze het inpakpapier verwijdert. Op de achtergrond klinkt een stem die zegt: "Dit is van mij en Nick. Wat denk je dat het is, mam?". Geïntrigeerd door de woordspelletjes die de twee blijven spelen, probeert de vrouw zo snel mogelijk de doos te openen.

Er zit niets opvallends in, alleen een map met documenten. De vrouw maakt het open en leest de inhoud. Dan barst ze in tranen uit. Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom. We onthullen het je meteen.

In de map zaten de documenten die nodig waren voor de adoptie van de twee stiefkinderen. In de loop der jaren was de vrouw zo geliefd geworden dat de twee jongeren haar in alle opzichten als moeder beschouwden. De emotie, de verrassing en de vreugde van de vrouw waren enorm en uit de beelden is het mogelijk om de enorme emotie waar te nemen.

Advertisement

"We dachten er al langer over om het te doen. - bekenden de jongeren als ze naar hun moeder lopen en haar omhelzen - We hebben even gewacht, maar uiteindelijk is het ons gelukt. Gefeliciteerd met je verjaardag, mama". Hoe zou je niet in huilen uitbarsten en deze jongeren stevig vasthouden, twee kinderen die zojuist het mooiste gebaar hadden gemaakt dat een vrouw kon verwachten? "Ik kan niet praten, ik kan het niet. - hoor je de zwakke stem van de vrouw zeggen - Je kunt je niet eens voorstellen hoeveel dit gebaar voor mij betekent. Ik vind het geweldig".

Met deze woorden en met grote emotie en vreugde van allemaal eindigt de video van wat misschien wel een van de mooiste momenten in het leven van deze familie was.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt