Ze had altijd al oma willen worden, na 17 jaar is haar droom uitgekomen - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze had altijd al oma willen worden,…
Moeder heeft midden in de nacht geen melk meer voor haar dochtertje: 2 politieagenten kopen het voor haar (+ VIDEO) Na de vernedering op het vliegveld vraagt ​​deze moeder om meer begrip betreft borstvoeding

Ze had altijd al oma willen worden, na 17 jaar is haar droom uitgekomen

23 Mei 2022 • Door Janine
1.270
Advertisement

Wat kunnen we doen om de grootste wens van een familielid in vervulling te laten gaan? Misschien hebben velen van ons zichzelf deze vraag gesteld en de beste oplossing gezocht om een ​​geliefde zo snel mogelijk gelukkig te maken. Maar wat als de grootste droom van een vrouw of een man is om grootouder te worden? In dit geval kan het wat langer duren en zul je misschien lang moeten wachten. We weten heel goed dat het op de wereld willen zetten van een kind geen beslissing is die plotseling moet worden genomen, het moet worden overwogen en je moet er heel zeker van zijn dat je het wilt. Grootouders zijn hier tot op zekere hoogte in geïnteresseerd en sommigen in het bijzonder zijn enthousiast bij het idee om een kleinkind in hun armen te hebben.

Voor de vrouw waar we met je over willen praten, was het precies zo. Ze wilde graag grootmoeder worden en moest lang wachten voordat ze een volkomen onverwachte verrassing ontving. We vertellen je wat haar zoon en schoondochter voor haar verjaardag hebben georganiseerd.


Beth Cory, de schoondochter van de hoofdpersoon van dit verhaal, plaatste een video op Tik Tok waarin een zeer emotioneel moment beleefd met haar schoonmoeder wordt vereeuwigd.

Op de afbeeldingen zien we de oude vrouw terwijl ze op haar verjaardag aan een tafel in een restaurant zit en zich voorbereidt op het uitpakken van het geschenk van haar zoon en schoondochter. In het betreffende zakje zitten drie kleine geschenkverpakkingen.

De eerste die de vrouw eruit haalt, verbergt een pakje van haar favoriete snoep. Blij dit te hebben ontvangen, gaat de vrouw, volgens Beth's instructies, verder met het tweede pakje.

Zodra het papier is verwijderd, zien we een kinderboekje in haar handen. Terwijl ze het heeft over hoeveel ze van boeken houdt in het algemeen en in het bijzonder van degene die ze net heeft gekregen, haalt de schoonmoeder het derde en laatste pakje tevoorschijn, het belangrijkste.

Ze pakt het uit en wat ze ziet maakt haar sprakeloos. In het laatste pakje zat een klein baby t-shirtje en dat kon maar één ding betekenen: ze zou oma worden.

Haar grootste wens stond op het punt in vervulling te gaan en ze kon niet anders dan in tranen uitbarsten vanwege de emotie en vreugde die ze voelde. Volgens Beth wachtte haar schoonmoeder al zo'n 17 jaar op dat moment, en na al die tijd hadden zij en haar man haar weten te verbazen en gelukkig te maken.

Advertisement

Oma worden was haar grootste wens en dankzij de liefde tussen haar zoon en schoondochter kwam die uit. We zijn er zeker van dat ze een geweldige grootmoeder zal zijn, haar ogen en het geluk dat ze op dat moment voelde, zeggen alles, nietwaar?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt