Ze leren elkaar kennen en trouwen via internet, maar zijn na 3 maanden gescheiden: ze hadden elkaar nog nooit ontmoet - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze leren elkaar kennen en trouwen via…
Ze koopt een Romeins borstbeeld voor $35 in een kringloopwinkel, maar ontdekt dan dat het echt dateert uit het oude Rome Ouders sturen hun geadopteerde kind het huis uit als ze er zelf een krijgen: “ze wilden me niet meer”

Ze leren elkaar kennen en trouwen via internet, maar zijn na 3 maanden gescheiden: ze hadden elkaar nog nooit ontmoet

27 Mei 2022 • Door Janine
1.049
Advertisement

Naarmate de tijd verstrijkt, lijkt het steeds moeilijker te worden om een ​​speciaal iemand in je eigen woonplaats te ontmoeten, terwijl het gebruik van dating-apps het al enkele jaren lijkt te hebben overgenomen. Tijdens de Covid-19-pandemie waren dit soort chats en applicaties dan ook het startpunt voor verschillende vriendschappen en relaties, die niet allemaal even succesvol waren. Die van Ayse Reeves, 26, uit Engeland, bijvoorbeeld, eindigde op de slechtste manier, maar misschien wel voor haar eigen bestwil. De jonge vrouw had online een Amerikaanse jongen ontmoet, Darrin Martin, 24 jaar oud, met wie ze een vriendschap op afstand had opgebouwd. Al snel werd hun relatie iets meer, ze trouwden namelijk via videobellen. Drie maanden na de gelukkige dag leken de scheidingspapieren echter al klaar te zijn.

via: The Sun

Një infermiere britanike që u martua me një punonjës fabrike në SHBA me anë të një ceremonie virtuale pa u takuar kurrë...

Pubblicato da Lajme.Online su Mercoledì 18 maggio 2022

Kun je verliefd worden op iemand die je online hebt leren kennen? Waarschijnlijk wel, althans dat is waar je op het moment in gelooft, maar de volgende stap moet noodzakelijkerwijs de ontmoeting in persoon zijn. Een liefdesrelatie kan niet altijd een privé-chat of videogesprek blijven, daarom hebben langeafstandsrelaties zoals die tussen Ayse Reeves, een Engels meisje, en Darrin Martin, een jonge Amerikaan, nauwelijks een gelukkig einde.

Ayse en Martin ontmoetten elkaar voor het eerst via chat in juli 2020, middenin de pandemie. Het was een kleine stap van chat-berichten naar videogesprekken, totdat Martin haar in november van datzelfde jaar officieel vroeg om zijn vriendin te worden. Natuurlijk konden de twee elkaar destijds niet ontmoeten vanwege de reisbeperkingen van Covid-19, maar desalniettemin leek hun liefde elke dag sterker te worden. De vooruitzichten zagen er zo goed uit dat Martin haar zelfs ten huwelijk vroeg. Het aanzoek, compleet met ring, vond plaats via Zoom in juli 2021.

Dankzij een Amerikaanse wet konden de twee hun huwelijk virtueel vieren via Zoom, op 19 augustus 2021. Het huwelijksgeluk duurde echter niet lang: meteen nadat ze "ja" had gezegd, begon Ayse wantrouwend te worden tegenover het gedrag van de man, vooral nadat hij de naam van een van zijn ex-vriendinnen noemde. "Ik voelde dat er iets mis was en elke keer als ik het hem vroeg, ontkende hij dat er iets aan de hand was," merkte de jonge bruid op, "Toen hoorde ik over een ex-vriendin, een zekere Liz. En nadat ik contact met haar had opgenomen, stuurde ze me een bericht op Facebook en schreef: "Ja, je man en ik zijn samen."

Ayse vroeg onmiddellijk de echtscheiding aan, ze wilde die relatie zou snel mogelijk achter zich laten dat aanvankelijk perfect leek en het waard was om aan haar toekomstige kleinkinderen te worden verteld, alsof het een mooi sprookje was.

Advertisement

De jonge Amerikaan gaf toe dat hij al een nieuwe relatie had, nadat hij het uitmaakte met Ayse, terwijl het meisje onthulde dat ze bijzonder gekwetst was door de gebeurtenissen: "Natuurlijk was ik diepbedroefd, ik had mijn leven gepland en zoveel moeite in het huwelijk gestoken om het te laten werken, dus het leek alsof de hele wereld instortte en ik niet meer wist wat ik moest doen”.

"Ik heb een tatoeage op mijn onderarm van zijn gedicht en ik ga het weg laten halen," zei Ayse diepbedroefd, "als het allemaal voorbij is en het papierwerk gedaan is, zal ik het gevoel hebben dat ik opnieuw kan beginnen."

We hopen dat dit meisje dit verhaal achter zich kan laten en opnieuw kan beginnen; in de tussentijd heeft ze een aantal belangrijke zaken duidelijk: "Ik weet dat ik iemand zal ontmoeten die bij me past, maar de volgende keer zal het zeker iemand in het Verenigd Koninkrijk zijn. Ik zal met niemand meer online daten”.

Tags: WTFAbsurdVerhalenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt