Moeder heeft midden in de nacht geen melk meer voor haar dochtertje: 2 politieagenten kopen het voor haar (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
Moeder heeft midden in de nacht geen…
Moeder krijgt kritiek omdat ze in haar pyjama naar buiten gaat om haar kinderen naar school te brengen: ze dient hen van repliek Ze had altijd al oma willen worden, na 17 jaar is haar droom uitgekomen

Moeder heeft midden in de nacht geen melk meer voor haar dochtertje: 2 politieagenten kopen het voor haar (+ VIDEO)

23 Mei 2022 • Door Janine
10.902
Advertisement

Hoewel borstvoeding voor elke vrouw natuurlijk is, zijn er enkele die om medische redenen niet genoeg melk kunnen produceren en aangewezen zijn op flesvoeding. Shannon Bird, moeder van 5 kinderen die in Utah (VS) woont, heeft nooit problemen gehad met de melkproductie, maar toch moest ze midden in de nacht om hulp vragen omdat haar zes weken oude baby huilde en ze plotseling geen druppel melk meer had. Ze had ook geen melkpoeder in huis en haar man was de stad uit. In paniek belde de vrouw het landelijke alarmnummer. Gelukkig was er een vriendelijke politieagent om die oproep te beantwoorden.

via: CNN

Om 2.12 uur 's nachts begon Shannon's baby te huilen, hongerig en klaar voor de nachtvoeding. Om een ​​onverklaarbare reden realiseerde Shannon zich echter dat ze op dat moment geen melk produceerde: iets wat haar nog nooit was overkomen met een van haar vorige kinderen. Na een paar minuten realiseerde Shannon zich dat ze niet eens een voorraad flesvoeding in huis had om de honger en het geschreeuw van haar dochter te stillen: echt pech. De vrouw wist op dat moment niet hoe ze moest handelen omdat haar man voor zaken van huis was en haar andere kinderen sliepen. De buren gaven geen antwoord, dus de enige oplossing die in haar opkwam was om rechtstreeks de politie om hulp te vragen.

Agenten Brett Wagstaff en Konner Gabbitas namen het verzoek om hulp in behandeling, maar lezend op het briefje dat het noodgeval een melktekort was, gingen ze een liter melk kopen bij een supermarkt en gingen ze naar het huis van Shannon. Helaas mogen baby's geen koemelk, wat niet erg voedzaam voor ze is, maar ze hebben een bepaald soort melk nodig. Op dat moment bedacht Shannon echter dat ze melk kon gaan kopen als de politie zou blijven om op de kinderen te passen, die alleen in huis waren, maar er gebeurde iets beters. De twee agenten boden aan om de melk te gaan kopen en vervolgens terug te keren om het te bezorgen.

Advertisement

"Het is dezelfde soort melk die we mijn dochter hebben gegeven toen ze werd geboren, dus laten we hopen dat het haar maag niet te veel van streek maakt", vertelde agent Wagstaff, vader van drie kinderen, aan Shannon, toen hij terugkeerde bij de moeder in moeilijkheden. Shannon bedankte deze “twee engelen” in uniform, zonder wie ze die nacht niet had geweten wat ze moest doen. Complimenten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt