Vader ontroert zich als zijn dochter haar prijs aan een medeconcurrent geeft - BekijkDezeVideo.nl
x
Vader ontroert zich als zijn dochter…
Kind huilt in het restaurant tot er een onbekende binnenkomt die zijn aandacht trekt: nu wil hij hem niet meer verlaten Kind klopt op de deur en rent weg en laat een kartonnen doos achter met de boodschap: “Zoek een thuis voor deze puppy

Vader ontroert zich als zijn dochter haar prijs aan een medeconcurrent geeft

26 Mei 2022 • Door Janine
4.856
Advertisement

Kinderen weten ons altijd te verbazen, dat moeten we toegeven. In de meest uiteenlopende situaties weten ze het beste uit zichzelf naar boven te halen en gebaren te maken zoals geen enkele volwassene zou doen. Met hun oprechtheid, echtheid, puurheid en vriendelijkheid laten de kleintjes zich gaan, volgen hun hart en slagen erin om het juiste te doen. Iets dat een ander troost en gelukkig maakt, net zoals gebeurde in het verhaal waarover we je gaan vertellen.

In dit geval was het een meisje dat een heel mooi gebaar naar een klasgenoot maakte. Laten we samen kijken wat er is gebeurd.


De kleine hoofdpersoon van dit verhaal heet Alexa en ze woont met haar familie in Mexico. Op een gewone dag en tijdens een evenement voor kinderen deed het meisje mee aan een danswedstrijd samen met een vriendje van haar.

Op het podium geroepen door twee clowns die het feest animeerden, voerden de twee kinderen een geïmproviseerde dans op en ze waren allebei heel goed. Het verschil tussen hen? Zij kon zich vrij bewegen, in tegenstelling tot haar klasgenoot die helaas wat beperkter was door zijn handicap.

Aan het einde van de wedstrijd vroegen de twee animatoren het publiek om een ​​winnaar te kiezen. Het applaus verklaarde Alexa als winnares en ze ontving een perkament en speelgoed als prijs. En hier gebeurde iets buitengewoons.

Omdat haar vriendje niets kreeg, maar ondanks zijn beperking net zo goed danste, besloot het meisje haar twee prijzen te delen. Ze liep naar hem toe en overhandigde hem het speelgoedzwaard dat ze zojuist had gekregen.

Het gebaar ging gepaard met een staande ovatie van het publiek, de knuffels en complimenten van de clowns en vooral de tranen van de vader van het kind. Zittend tusse het publiek, was deze man zichtbaar ontroerd door de vrijgevigheid en het altruïsme van zijn dochter.

De video van de voorstelling en de uitwisseling tussen de twee kinderen ging het internet rond en werd viraal. Het kreeg ontelbare views en opmerkingen. Velen zeiden dat haar vaders tranen van vreugde niet alleen waren gericht op het gebaar van Alexa, maar ook op het werk dat hij zelf als ouder had gedaan. En dit is iets dat nooit mag worden onderschat.

Advertisement

Als het waar is dat de kleintjes fantastische acties hebben en soms onverwachte initiatieven nemen, is het ook waar dat achter soortgelijk gedrag de toewijding, het werk en de opvoeding schuilgaat die elke ouder probeert te geven. We moeten dus applaudisseren, niet alleen voor haar omdat ze een geweldige daad heeft verricht, maar ook voor haar vader die van zijn dochter een goed en vrijgevig persoon heeft gemaakt.

Een moment dat, we hopen het met heel ons hart, in de herinnering van de aanwezigen en van iedereen die de video heeft gezien en gedeeld zal blijven. Complimenten aan dit geweldige meisje en ook aan haar vader.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt