Deze 80-jarige opa rijdt elke dag naar het werk van zijn kleindochter om haar een warme lunch te brengen - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze 80-jarige opa rijdt elke dag naar…
De zoon wordt geschorst van school en ze straft hem door hem het gras van alle bejaarde buren te laten maaien (+ VIDEO) Haar man is te perfect en ze vindt dat verstikkend:

Deze 80-jarige opa rijdt elke dag naar het werk van zijn kleindochter om haar een warme lunch te brengen

03 Juni 2022 • Door Janine
10.025
Advertisement

Wie zijn de mensen die na de ouders het meest om een ​​kind geven? Velen zullen het eens zijn met dit antwoord: de grootouders. Zij, deze tweede ouders die soms zo veel om het leven en het welzijn van hun kleinkinderen geven dat ze het onmogelijke doen voor hun welzijn.

Precies wat er gebeurde in het verhaal dat we je gaan vertellen. Hier zijn er twee hoofdrolspelers: een meisje en haar 80-jarige grootvader. Maar laten we er samen achter komen wat deze vriendelijke man deed om de dagen van zijn geliefde kleindochter te verbeteren.


Jhoana Espinoza is een meisje dat een video op haar Tik Tok-profiel heeft geplaatst waarin haar grootvader een liefdevol gebaar naar haar maakt.

Op de foto's komt de lieve grootvader bij haar op het werk om haar een warme lunch te brengen om haar iets goeds te laten eten. Omdat deze gewoonte al een tijdje elke dag werd herhaald, besloot de vrouw het moment vast te leggen en het met internetgebruikers te delen. Ze had echter nooit verwacht dat de video zoveel mensen zou raken en voor zoveel reacties zou zorgen.

"Je hebt geluk met hem” - is te lezen in een opmerking; "Wat benijd ik je, profiteer van zijn genegenheid nu hij bij je is"; en nogmaals: "Deze beelden deden me denken aan mijn grootvader, hij deed hetzelfde met mij". En nog veel meer woorden die hem omschrijven als een man van goud, een bijzonder en liefdevol persoon om stevig vast te houden en lief te hebben.

De man is zo beroemd geworden dat mensen hebben gevraagd hem beter te leren kennen, dus plaatste Jhoana nog een video met de titel "Hij is 80, maar voelt zich als een jonge man van 22", waarin hij met zijn kleindochter kletst en grappen maakt.

Advertisement

Velen van ons zullen waarschijnlijk een bijzonder persoon zoals hij kennen, misschien grootouders, zoals in dit geval, of familieleden en vrienden die een situatie ter harte nemen, zichzelf opofferen en er alles aan doen om de dag van een dierbare te verbeteren.

Uiteindelijk, als we goed nadenken, heeft deze grootvader Jhoana niets bijzonders gegeven, maar hij maakte een klein gebaar waarmee hij haar hart met geluk vervulde. Op 80-jarige leeftijd kon hij thuis blijven, lunchen, rusten of zich aan zijn hobby's wijden, maar nee, hij stapte liever op zijn fiets om naar haar te gaan en haar lunch op tijd voor haar pauze te brengen.

Wat een geweldige man, vind je niet?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt