De zoon wordt geschorst van school en ze straft hem door hem het gras van alle bejaarde buren te laten maaien (+ VIDEO)

Janine

03 Juni 2022

De zoon wordt geschorst van school en ze straft hem door hem het gras van alle bejaarde buren te laten maaien (+ VIDEO)
Advertisement

Elke ouder weet dat hij verantwoordelijk is voor de groei van zijn kind en voor een groot deel voor de persoonlijkheid die zich langzaam in hem ontwikkelt. Het is niet gemakkelijk om een ​​ander menselijk wezen op te voeden, die duidelijk veel kenmerken zal hebben die anders zijn dan zijn ouders, maar voor een moeder en een vader is eerlijkheid het allerbelangrijkste. Aan de andere kant, zou niemand ooit willen dat een kind oneerlijke of criminele daden begaat, nietwaar? Helaas zijn er geen gouden regels voor het opvoeden van een "perfect" kind en elke ouder past de opvoedingsmethoden en straffen toe die zij het meest geschikt achten.

Niya Williams heeft vier kinderen en weet hoe zwaar het leven van een moeder kan zijn, maar één ding is zeker: ze weet hen goede levenslessen te leren. Laten we eens kijken hoe ze handelde toen een van haar kinderen werd geschorst van school.

via Youtube / FOX40 News

Advertisement
Youtube / FOX40 News

Youtube / FOX40 News

Niya Williams weet dat het opvoeden van vier kinderen zeker geen gemakkelijke taak is, maar ze weet ook dat ze er alles aan zou doen om hen gezonde principes bij te brengen. Naarmate ze opgroeien, maken ze hun eigen ervaringen en ontwikkelen ze dienovereenkomstig kanten van hun karakter, maar wat Niya van alle vier verwacht, is dat ze altijd eerlijk en respectvol zijn. Dus toen een van haar kinderen, Amaurryon Johnson, vijf dagen van school werd geschorst, wist Niya dat ze iets moest doen om "het recht te zetten". Ze wilde echter niet haar toevlucht nemen tot de gebruikelijke straffen waarin ze hem zou hebben verboden zijn mobiele telefoon te gebruiken of zijn favoriete videogames te spelen, maar iets dat echt nuttig zou kunnen zijn en hem een ​​lesje zou kunnen leren.

Youtube / FOX40 News

Youtube / FOX40 News

Niya besloot dat haar zoon het gras in de achtertuin zou maaien, met al het benodigde gereedschap. Maar niet alleen dat: Niya wilde niet dat haar zoon alleen handarbeid zou leren, maar iets meer. Niya wilde dat hij nuttig zou zijn voor anderen en daarvoor zou hij het gras moeten maaien van alle buren in moeilijkheden, die zo'n activiteit nooit alleen zouden kunnen doen. Hij zou het natuurlijk gratis moeten doen. Na de eerste twee, drie gemaaide gazons gaf de jonge Amaurryon toe dat hij het niet erg vond om de gazons van mensen te maaien, hij besloot er zelfs mee door te gaan, zelfs nadat hij zijn dagen van straf had volbracht.

Advertisement

Nu biedt de jongen aan om voortaan het gras te maaien voor ouderen en gehandicapten, zonder er ook maar een cent voor te willen hebben. Wat begon als een straf bleek uiteindelijk een zegen te zijn, zowel voor al die mensen die Amaurryon hielp, als voor de jongen zelf.

Ben je het ermee eens of ben je tegen "straf"?

Advertisement