Een meisje van meer dan 6,5 kg komt ter wereld met een natuurlijke bevalling: haar mollige gezicht heeft iedereen veroverd (+ VIDEO)

Janine

02 Juni 2022

Een meisje van meer dan 6,5 kg komt ter wereld met een natuurlijke bevalling: haar mollige gezicht heeft iedereen veroverd (+ VIDEO)
Advertisement

De geboorte van een kind is altijd een geweldige gebeurtenis, verwelkomd door vrienden en familieleden met grote vreugde, maar nog meer voor de ouders, die zich negen maanden lang hebben voorbereid op het idee van dit nieuwe avontuur. Echtparen met meerdere kinderen hebben zeker meer ervaring dan degenen die net hun eerste kind krijgen, en ze denken waarschijnlijk dat ze alles al hebben gezien en zich nergens meer over kunnen verbazen. Naar alle waarschijnlijkheid dachten Melis en haar man Ben Amey dat ook toen ze erachter kwamen dat ze hun tweede kind verwachtten. Melis dacht dat ze gewend was geraakt aan het dragen van een groter dan gemiddelde baby, haar eerste dochter, maar ze wist niet dat ze binnenkort alle records zou breken.

via Facebook / 7NEWS Melbourne

Advertisement

Ben en Melis waren dolgelukkig toen ze erachter kwamen dat ze de ouders zouden worden van een tweede dochtertje. Zoals veel stellen, wilden ze een ​​groot gezin en verheugden ze zich erop om hun nieuwe dochter te verwelkomen. Melis had de ervaring van zwanger zijn al meegemaakt en Ben om vader te worden, en er was niets dat hen bang kon maken.

Melis merkte echter op dat deze tweede zwangerschap moeilijker leek dan de eerste. Haar babybuik leek buiten alle proporties te groeien en alles wat ze tijdens haar eerste zwangerschap had meegemaakt, leek zich bij dit tweede kind te accentueren. Tijdens een echo onthulde de dokter haar dat de baby die ze droeg groter was dan gemiddeld en zelfs vergeleken met haar eerste dochter, die bijna 6 kg woog.Ondanks dit ongelooflijke nieuws van de arts, wilde Melis de familietraditie levend houden en op een natuurlijke manier bevallen.

Advertisement

De kleine Willow is in maart 2020 ter wereld gekomen met een gewicht van ruim 6,5 kg! Het meisje werd gelukkig gezond en sterk geboren, met een ongelooflijk mollig aspect. Vanaf het begin moest ze rompertjes gebruiken voor baby's van 3 maanden en de luiers van haar oudere zus. Haar recordgewicht heeft alle eerdere mijlpalen overtroffen, waardoor ze het "grootste kind in Victoria", een staat van Australië, is.

A Boronia couple's very big bundle of joy

A girl born to a Boronia couple could be the biggest baby ever born in Victoria. Willow Amey weighs 6.6 kilos, dwarfing the other newborns on her ward. www.7NEWS.com.au #7NEWS

Pubblicato da 7NEWS Melbourne su Venerdì 13 marzo 2020

De geboorte is dus goed verlopen, ook al liet het de moeder een beetje verzwakt achter; Melis moest tijdelijk een rolstoel gebruiken, maar binnen een paar weken herstelde ze van de inspanning. Het nieuws van haar ongelooflijke geboorte bleef echter de wereld rondgaan, zelfs in de maanden en jaren erna: hoe kun je tenslotte niet extatisch zijn tegenover zo'n mollig en grappig meisje?

Advertisement