"Geen kusjes of onverwachte bezoekjes": 8 regels van een moeder voor iedereen die haar baby wil ontmoeten (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
"Geen kusjes of onverwachte bezoekjes":…
Ze wordt 98 en omhelst haar dochter die 80 jaar eerder ter adoptie was afgestaan: het mooiste cadeau Deze 4 vriendinnen hebben zowel de eerste als de tweede zwangerschap tegelijk beleefd

"Geen kusjes of onverwachte bezoekjes": 8 regels van een moeder voor iedereen die haar baby wil ontmoeten (+ VIDEO)

17 Juni 2022 • Door Janine
856
Advertisement

Maisie Crompton, een jonge aanstaande moeder, veroorzaakte veel ophef nadat ze op TikTok een lijst had gedeeld met dingen die vermeden moeten worden wanneer vrienden en familie haar willen bezoeken om de baby te ontmoeten zodra ze is bevallen. De lijst bevat tien punten, variërend van “kus mijn kind niet” tot “geen onverwachte bezoeken”, plus een aantal andere gedragingen die volgens haar vermeden moeten worden. De mening van online gebruikers was verdeeld en velen vonden de regels van Maisie te streng en te beperkend. Mee eens of niet, deze moeder weet dat ze binnenkort zal bevallen en wil zich niet ongemakkelijk voelen, daarom heeft ze de lijst gemaakt en haar wil "opgelegd": het is haar baby en ze staat op het punt hem ter wereld te brengen.


In een video gepost op TikTok, die al snel viraal ging, stelt de jonge Maisie Crompton een lijst op van gedragingen die moeten worden vermeden tegenover haar en haar kind:

  • Kus de baby alsjeblieft niet;
  • Geen onaangekondigde bezoeken, de eerste dagen willen we gewoon samen zijn;
  • Kondig de geboorte van onze baby niet aan totdat wij het doen (op sociale media of persoonlijk);
  • Plaats geen foto's van de baby totdat wij dat doen;
  • Bezoek ons ​​niet als je ziek bent of symptomen hebt;
  • Was je handen voordat je mijn baby vasthoudt;
  • Vraag me niet om de baby te zien als je me nooit hebt gebeld tijdens de zwangerschap;
  • Als de baby huilt, geef hem dan alsjeblieft terug aan mij of papa.

Sommige van deze verboden zijn heel begrijpelijk en het is vreemd dat ze expliciet moeten worden gemaakt in de vorm van een verzoek, maar Maisie weet dat er veel opdringerige mensen in de wereld zijn die niet weten hoe ze zich moeten gedragen. Anderen daarentegen denken dat ze te goeder trouw handelen, misschien vergeten hun handen te wassen of geen aandacht schenken aan een hoestaanval die ze hadden net voordat ze Maisie's kamer binnenkwamen. De jonge moeder is in haar eerste zwangerschap en ze wil gewoon dat alles zo perfect mogelijk is, zonder ongemak voor haar en vooral voor haar baby.

Verschillende gebruikers waren enthousiast over de zet van deze moeder: "Je zou kunnen denken dat nummer één vanzelfsprekend is om niet te doen… maar mensen doen het nog steeds! Het is iets dat me zo stoort!" merkte een gebruiker op, verwijzend naar degenen die nog steeds kleine kinderen kussen. Toen schreef een ander: "Ik stond mijn familie alleen toe om ons de eerste twee weken na de bevalling te zien, dat was de beste beslissing."

Wat vind jij: goede of te strenge regels?

Tags: VrouwenKinderen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt