Moeder laat haar 6 maanden oude dochter alleen en gaat op een luxe vakantie

Janine image
door Janine

30 Juni 2023

Moeder laat haar 6 maanden oude dochter alleen en gaat op een luxe vakantie
Advertisement

De komst van een kind is ongetwijfeld een gebeurtenis vol vreugde, maar - hoewel het een zegen is - verstoort het vaak het evenwicht tussen individuen en koppels. Daarom is het belangrijk dat ouders proberen tijd voor zichzelf te vinden, ook al is dat vaak erg moeilijk. Sommige moeders hebben de behoefte om wat te ontspannen na de zwangerschap en de eerste jaren van verantwoordelijkheid, en er is niets vreemds aan dit verlangen om vakantie te nemen.

Een jonge moeder heeft online echter voor veel opschudding gezorgd door een dure vakantie naar Dubai te boeken, wat veel kritiek veroorzaakte.

via The Sun

Advertisement

Influencer Carla Bellucci wordt de “meest gehate vrouw van Engeland” genoemd en het lijkt erop dat ze de vijandigheid van veel van haar volgers heeft getrokken in deze omstandigheid. Op de foto's die ze op Instagram plaatste, was duidelijk te zien dat ze naar Dubai was gevlogen zonder haar dochtertje, Gianna Blu, dat een paar maanden geleden was geboren, mee te nemen. Carla reageerde op de kritiek door te stellen dat het kleine meisje thuis was gebleven bij haar oma en zusje, dus ze had haar niet alleen gelaten.

Tijdens haar verblijf in Dubai ontving Carla een huwelijksaanzoek van haar partner, vergezeld van een ring ter waarde van £6.000. In reactie op beschuldigingen dat ze een egoïstische moeder is, benadrukte Carla hoe belangrijk het is om tijd alleen en als koppel te nemen, naast gezinsvakanties, om de relatie levend te houden.

Advertisement

Carla zei bovendien dat ze tijdens haar tijd in Dubai als blogger werkte en benadrukte dat het geen geschikte plek was voor kinderen. Ze gaf toe dat ze Blu erg miste, maar ze had er geen spijt van dat ze was gegaan. Ze had niet van de zon kunnen genieten met het schreeuwende kleine meisje naast haar, zoals ze zelf bekende. Deze verklaring heeft tot verdere controverse geleid, aangezien Carla gelooft dat ouders die jonge kinderen meenemen naar exotische locaties degenen zijn die ter discussie moeten worden gesteld.

Volgens haar is het niet mogelijk om zo'n vakantie met kinderen te doen vanwege mogelijke verbranding of zonnesteek: "Moeders die hun kinderen meenemen op luxe vakanties zijn echt onverantwoord, aangezien kinderen niet aan die hitte mogen worden blootgesteld. Als ik Blu had meegenomen, zou ik hoe dan ook bekritiseerd worden", zei ze.

Wat denk jij ervan?

Advertisement