Deze moeder kreeg veel kritiek omdat ze oorbellen indeed bij haar pasgeboren dochtertje - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze moeder kreeg veel kritiek omdat…
Deze 4 vriendinnen hebben zowel de eerste als de tweede zwangerschap tegelijk beleefd Stiefvader schrijft 6 jaar lang elke dag een briefje aan zijn stiefdochter: ze bewaart ze en verrast hem (+ VIDEO)

Deze moeder kreeg veel kritiek omdat ze oorbellen indeed bij haar pasgeboren dochtertje

16 Juni 2022 • Door Janine
775
Advertisement

Als een kind wordt geboren, wat is dan het eerste dat een ouder doet? Iedereen heeft zijn eigen antwoord op basis van zijn ervaring en wat zijn voorkeur heeft. De moeder waarover we het hebben heeft de aandacht op zichzelf gevestigd en kreeg veel kritiek op de keuze die ze had voor haar pasgeboren baby. Lara, dit is de naam die is gekozen voor het kleine meisje, kreeg slechts 24 uur na haar geboorte gaatjes in haar oren.

Een glinsterende bloem verfraaide haar kleine lelletje en de vele gebruikers die over de episode hoorden, waren het er niet mee eens. Maar laten we je beter vertellen hoe het ging.


Gepubliceerd op het Tik Tok-profiel van de moeder, de video waarin we de kleine Lara in luiers zien en een paar uur geleden is geboren maar al met oorbellen in, is het web rondgegaan. De reacties van gebruikers op de aanblik van het kind met het bloemvormige sieraad ondanks de prille leeftijd waren niet best en de kritiek op de kersverse moeder was talrijk.

Velen van hen hebben het gebaar afgewezen. Volgens hen had de vrouw even kunnen wachten en dan gaatjes in haar oren kunnen laten prikken, anderen suggereerden dat het juister zou zijn geweest om de beslissing aan Lara te laten om ze wel of niet te nemen als ze eenmaal volwassen was. "Natuurlijk is het absurd - is te lezen in een opmerking - Toen mijn dochter werd geboren, stond het indoen van oorbellen onderaan de lijst met dingen waar ik aan moest denken"; "Ik kan het gewoon niet begrijpen. Het zal haar ook pijn hebben gedaan, zoals gebeurt bij volwassenen - zegt een ander, en nog veel meer meningen die uithalen naar de vrouw en haar bekritiseren omdat ze een te overhaaste beslissing heeft genomen.

Anderen daarentegen bleken in haar voordeel te zijn en zeiden dat ze als moeder kon beslissen wat goed of fout was voor haar kleine meisje. Een gebruiker bekende dat ze haar kind had laten tatoeëren en dat ze er niets vreemds in zag, laat staan ​​een oorbel.

De vrouw reageerde natuurlijk op de opmerkingen en beweerde dat ze niets verkeerds had gedaan en vooral dat ze ervan overtuigd was dat Lara heel weinig pijn had gevoeld, aangezien ze niet reageerde toen het gaatje werd gemaakt. Om nog maar te zwijgen van het feit dat alles werd gedaan door gespecialiseerde artsen en het kind daardoor onder controle was.

Advertisement

Wat vind jij? Ben je het eens of oneens met de beslissing van deze kersverse moeder?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt