Moeder kan haar tweeling niet uit elkaar houden: ze belt de politie

Janine image
door Janine

17 April 2023

Moeder kan haar tweeling niet uit elkaar houden: ze belt de politie
Advertisement

Als een kind een oneindige vreugde is, zijn twee dat zo mogelijk nog meer. Baby's zijn geweldig en dat geldt ook voor het feit dat ze veel op hun ouders lijken. Nog sensationeler is de gelijkenis die kan ontstaan ​​tussen broers of zussen, als we rekening houden met tweelingen en in het bijzonder homozygote, dan hebben we het niet meer over gelijkenis maar over bijna twee esthetisch identieke mensen.

Veel paren die zulke ongelooflijk identieke kinderen hebben gekregen “maken er gebruik van” door ze misschien op dezelfde manier aan te kleden en elke mogelijke decoratie. Lief en leuk, nietwaar Lorenzo? Of ben jij Valentín? Welnu, de vrouwelijke hoofdrolspeler van dit verhaal raakte niet alleen in de war, ze begreep gewoon niet welke zoon wie was, letterlijk.

via Today

Advertisement
Sofi Rodriguez/Twitter

Sofi Rodriguez/Twitter

Sofi Rodríguez, 25 jaar, is de moeder van een prachtige tweeling, Lorenzo en Valentín Costa Rodríguez. De vrouw had, gezien de verbluffende gelijkenis van de twee kleine wezens, aanvankelijk een blauw lint om de pols van een van de twee gebonden om ze te kunnen herkennen. De kinderen begonnen snel te groeien totdat het nodig was om dat ene onderscheidende element af te knippen en te verwijderen.

Op een gegeven moment waren de baby's ziek geworden, ze waren ongeveer 45 dagen oud, en de verwarring ontstond toen Rodríguez een van de rompertjes van haar zoon verwisselde. "Het was heel gek," zei ze. Vandaar het dilemma: welke van de twee was van wie?

De vrouw had erover nagedacht om via hun vaccins de identiteit van haar kinderen te achterhalen, maar had in plaats daarvan een andere alarmerende ontdekking gedaan.

Advertisement

Een van de twee kinderen was twee keer gevaccineerd! Op dat punt was het op geen enkele manier mogelijk om dat mysterie te onthullen en daarom had ze ervoor gekozen een drastische beslissing te nemen."

Naar de politie gaan. Precies: ze werd gedwongen om de kleintjes naar het bureau te brengen en hun vingerafdrukken te laten nemen! "Ik moet morgen naar de politie zodat ze vingerafdrukken van mijn tweeling kunnen nemen en me kunnen vertellen wie wie is. Ik heb de prijs voor moeder van het jaar gewonnen." Maar de afdrukken waren nog niet goed "omlijnd" en ze slaagden er niet in om het probleem op te lossen.

Uiteindelijk moest de Nationale Persoonsregistratie tussenbeide komen, waardoor het mogelijk was de identiteit van de broertjes vast te stellen.

Sofi Rodriguez/Twitter

Sofi Rodriguez/Twitter

Allison LaCross, een verloskundige die bij meer dan 1000 bevallingen heeft geassisteerd, heeft enkele kleine maatregelen genomen om dergelijke situaties van "verwarring" te voorkomen: ze raadde ouders aan om altijd dezelfde ruimtelijke locatie aan de tweeling toe te wijzen, zoals altijd een van de twee zittend, in de kinderwagen, rechts en de andere links en dit geldt ook voor het zitje in de auto of voor het "positioneren" in de wiegjes en ga zo maar door.

Wat vind jij van dit bizarre verhaal?

Advertisement